עבור לתוכן

חיבור הארד דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום , לחבר שלי יש הארד דיסק אחד מחובר ועובד, שיש עליו מערכת הפעלה וינדוס 98. עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד הארד דיסק בנוסף, בלי לפגו בנתונים שיש על אותו דיסק, שעליו גם מותקן וינדוס 98.

איך עושים את זה?

מספיק רק לחבר את כבל ה IDE ואת מקור המתח? או שצריך להגדיר משהו?

נ.ב. התקנתי וינאמפ על המחשב ווינדוס 98 (וינאמפ רגיל שעובד על XP ) וניסיתי להפעיל סרט ולא הצלחתי , שמעו רק קול ללא וידאו., למה זה קרה?

אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה חינמים שרצה טוב על וינדוס 98 ואני יוכל לראות סרטים למיניהם לכל הפורמטים.

וגם ניסיתי לחבר אם פי שלוש ודיסק נייד ליו אס בי ולא הצלחתי זה קשור איכשהו ל זה שזה וינדוס 98? יש איזה דרייבר בשביל זה?

אנא תענו לי בהקדם

תודה מראש,

דני

פורסם

שלום , לחבר שלי יש הארד דיסק אחד מחובר ועובד, שיש עליו מערכת הפעלה וינדוס 98. עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד הארד דיסק בנוסף, בלי לפגו בנתונים שיש על אותו דיסק, שעליו גם מותקן וינדוס 98.

איך עושים את זה?

מספיק רק לחבר את כבל ה IDE ואת מקור המתח? או שצריך להגדיר משהו?

חיבור דיסק קשיח נוסף IDE יתחבר במקביל לדיסק קשיח הראשון שמחובר, ויש לבדוק את מצב הג'אמפרים הדיסק הקשיח עליו מערכת ההפעלה חייב להיות כ MASTER(במידה והוא לא מוגדר כך מלכתחילה)

הדיסק הקשיח הנוסף יהיה כ SLAVE.

נ.ב. התקנתי וינאמפ על המחשב ווינדוס 98 (וינאמפ רגיל שעובד על XP ) וניסיתי להפעיל סרט ולא הצלחתי , שמעו רק קול ללא וידאו., למה זה קרה?

אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה חינמים שרצה טוב על וינדוס 98 ואני יוכל לראות סרטים למיניהם לכל הפורמטים.

תוריד FFDSHOW

וגם ניסיתי לחבר אם פי שלוש ודיסק נייד ליו אס בי ולא הצלחתי זה קשור איכשהו ל זה שזה וינדוס 98? יש איזה דרייבר בשביל זה?

ל Windows98 חייב להתקין את הדריברים של התקני ה USB , תחפש באינטרנט את המוצר שלך ואת הדריבר המתאים בשבילו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

אבל אני לא מבין כמה נקודות:

ואחרי שאני יחבר, איך ייראו המחיצות של הכונן במחשב שלי?

לפי אותיות C D או בנפרד לגמרי? או שהמקום יתווסף לאחד הכוננים?

ואני יוכל לשמור על כל המידע שהיה שם, כולל הכל בלי לעשות פורמט ובלי כלום?

תודה מראש

פורסם

אחרי שתחבר את הכונן הוא יראה ככונן נוסף על הכוננים שהיו לך עד עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים