עבור לתוכן

צריך עזרה קצת מוזרה מחברי הפורום :| בקשר לאיזה מאכל...

Featured Replies

פורסם

ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית..

נמאס לי לאכול פלאפל כל יום...

רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום

לשים בטמפ' של 100

למרוח מרגינה וכו' וכו'...

ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?

פורסם

יש כאלה שהם אפילו למיקרוגל, של איזו חברה הג'חנון? רק אל תגיד לי שזה ג'חנון ג'נרי, הוא עושה כאבי בטן :-\

פורסם
  • מחבר

חחחחח הרגת אותי עם הג'נרי

וזה של חמסי הג'חנון

פורסם

כמה טיפים:

שים בתחתית הסיר איזה 2 פיתות, שימנעו מהג'חנונים להשרף כליל בגלל החום הרב של הפלטה או התנור

שים את הג'חנון בשלשות

ופזר סוכר בנדיבות על כל שכבה.

ולמען הסר ספק, לא אני לא תימני סתם מת על ג'חנון :smile1:

פורסם

חמסי זה ג'חנון ג'נרי. תתרחק ממנו.

הוא עשה לי שלשולים נוראיים למשך שבוע.

פורסם

חחחח איזה קורע הפורום הזה, הגיע עד לפוסט של ג'חנון. :lol:

פורסם

אני אוהב את ינון..

פורסם

כמה טיפים:

שים בתחתית הסיר איזה 2 פיתות, שימנעו מהג'חנונים להשרף כליל בגלל החום הרב של הפלטה או התנור

שים את הג'חנון בשלשות

ופזר סוכר בנדיבות על כל שכבה.

ולמען הסר ספק, לא אני לא תימני סתם מת על ג'חנון :smile1:

למה סוכר, זה ג'חנון פולני?

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

למה סוכר, זה ג'חנון פולני?

חחחחחח..... :lol: :lol: :lol:

והכי טוב זה ינון!

אם יש לך פלטה עדיף שתשים את הג'חנון בתוכו, כשמתחתיו יש כמה פרוסות לחם שמכסות את התחתית טוב. ותשאיר את זה כל הלילה(ואם בא לך גם ביצה חומה אז תוסיף ביצה קשה לג'חנון)

בתיאבון :silly:

פורסם

ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית..

נמאס לי לאכול פלאפל כל יום...

רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום

לשים בטמפ' של 100

למרוח מרגינה וכו' וכו'...

ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?

למה שלא תביא זונה שיודעת לבשל זה נראה לי השילוב הכי טוב!

גם יודעת לבשל דברים טובים וגם מממממ...., טוב לא חייב רק זונה, אפשר גם בחורה שנראת לך :smile1:

פורסם

שים בסיר גדול פרוסות לחם פרוס, אם יש לחם פרוס שהוקפא גם טוב

שים קצת מרגרינה על הג'חנון אפשר גם ביצים בצד.

את הסיר לשים בתנור לא על התחתית של התנור אלא על רשת שלא יגע בפלטה התחתונה .

את העוצמה לכוון לעוצמת אפיה רגילה (יש תנורים שיש גם עוצמת טורבו,ממש אבל ממש לא מומלץ לג'חנון) בחום של 100~ מעלות

אם אתה רוצה את הג'חנון מוכן פחות או יותר בתשע בבוקר שים אותו בין 20:45 ל- 21:30

יוצא לך אחלה של ג'חנון.

פורסם

כל התיימנים הציפו את הת'רד :lol:

פורסם
  • מחבר

למה שלא תביא זונה שיודעת לבשל זה נראה לי השילוב הכי טוב!

גם יודעת לבשל דברים טובים וגם מממממ...., טוב לא חייב רק זונה, אפשר גם בחורה שנראת לך :smile1:

אל תדאג לא חסרים לי זיונים :)

ותודה לכל מי שהשקיע בלעזור לי איך להכין :) תודה רבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים