עבור לתוכן

שלום..יש לי בקשה לתוכנה מאוד מיוחדת...

Featured Replies

פורסם

שלום... יש לי בעיה כלומר הוטלה עליי משימה מההורים שלי למצוא תוכנה שתחסום אתרי פורנו...

פשוט יש לי אח בן 15 וחצי שניכנס לאתרים הללו ולמרות שהוא אומר שהוא לא ניכנס אם אני עושה בדיקה בקבצים הזמניים בדיסק קשיח אני רואה שכן...

אז זה או שיש תוכנה כשאת או שפשוט ייאלצו לנתק את המחשב כלומר קצת בעייתי כי זה המחשב של כול האחים שלי (לי יש את שלי אישי)

יש תוכנה כזאת? משו חזק אבל שיחסום....אין לו מושג בתוכנות ככה שאני יוכל להתקין אותה ולהחביא אותה והוא לא יידע....פשוט לא ידוע לי על תוכנה כזאת ולא מצאתי משהו דומה...

תודה מראש

פורסם

מה אכפת להורים שלך שהוא גולש באתרי פורנו? שיהנה

אני במקומך הייתי עוזר לו להסתיר את זה במקום לעזור להורים שלך

אתם אחים.. תעזור לו..

פורסם

מה אכפת להורים שלך שהוא גולש באתרי פורנו? שיהנה

אני במקומך הייתי עוזר לו להסתיר את זה במקום לעזור להורים שלך

אתם אחים.. תעזור לו..

מחזק

פורסם
  • מחבר

הנקודה בדיון לא באה לשאול אם אני אח טוב "שעוזר" לאחיו או לא ואם ההורים שלי צריך ליהיות להם אכפת או לא.. באמת שלא ובוא לא ניסחף לזה כי זה שטותי ולא המטרה של הדיון...

המטרה היא אם יש למישהו תוכנה שהוא מכיר ויודע ויכול לתת לי את שמה או קישור לאן שהו....אני צריך את התוכנה....כי יש ילדים קטנים גם על המחשב הזה ולאתרים האלו יש חלונות קופצים שקופצים פתאום באמצע היום ואני לא צריך שילד בן 6 ועוד אחד בן 10 ייראו את הדברים האלו...

ולחברה שכבר הגיבו: אל תביאופ יתרון "יצירתי" על החלונות שקופצים כמ: "תחסופ פופאפ....הנקודה שאני רוצה לחסום את זה וכשתתבגרו תבינו שלראות אתרים כאלו בגיל 15 לא הכי טוב וזה אשכרה דופק ת'מוח....ואני סך הכול בן 18 וחצי ככה שאני לא איזה זקן....מניסיון שלי עם חברים שלי כשהיינו קטנים אני יודע שזה משנה היתנהגות....כול היום אתה חר** ורק מחפש בנות...

קיצר לרציניים שבנינו: אני צריך תוכנה כול עזרה תענה בברכה

פורסם

אני יותר מבוגר ממך :kopfpatsch: ותאמין לי שאני די בוגר ככה שאני לא חושב שאתה בנקודה להגיד לי להתבגר.

אני בטוח שבגילו גם אתה גלשת ונהנית קצת באתרי פורנו ועד שהוא יגיע לגיל שבו הוא יכול לעשות את זה אני בטוח שזה לא יגרום לו ללכת לאנוס ילדות קטנות.

פורסם

מה שאתה מחפש הוא Parantal Control או Parantal Filter.

אחת התוכנות הידועות שעושה זאת היא Norton Internet Security, אבל לא בגרסת 2007. בגירסאות קודמות היה מודול כזה שכעת צריך לרכוש או בנפרד.

פתרון חופשי (אני מניח שאתה מעדיף אותו...) מבוסס על הפניה (redirection) של כל הפניות דרך אתר שחוסם את הפניות הלא רצויות. ראה בקישור הבא

http://www.techsupportalert.com/more/extended.htm#78

אני מניח שבחיפוש בגוגל תוכל למצוא עוד תוכנות המותקנות באופן מקומי. יש עוד תוכנות בתשלום ואם להורים שלך אכפת הם גם ישלמו כמה דולרים תמורת זה.

פורסם

קודם כל אציין שאני לא מכיר תוכנות שחוסמות מלבד מה שאפרט למטה ואמליץ לך לעשות מחקר מעמיק טיפה כי בכל זאת, אתה רוצה להכניס תוכנה שמנטרת לך תעבודה במחשב וזהיא יכולה להשפיע על מהירות עבודת המחשב.

אם אתה משתמש ב internet explorer יש לו חוסם תוכן משלו.

רק קח בחשבון שאם אתה מחפש משהו מורכב אני לא כל כך בטוח שזו התוכנ, כי לא לשכוח זו "תכונה" בתוך תוכנה, אבל אני מאמין שהיא יכולה לעשות את העבודה.

היא נמצאת בתוך כלים -> אפשרויות אינטרנט -> לשונית תוכן; אם ה IE באנגלית אז לשונית content.

אחרי שאתה קובע רמת סינון אתה קובע סיסמא (רצוייה סיסמא מסובכת ולא פשוטה לניחוש) וזה עובד אבל וזה אבל גדול, אם אתה מתקין דפדפן אחר...אין שום בעיה להיכנס לאתרים שב IE חסומים כתוצאה מהפעלת חוסם התוכן.

דרך אגב, מהכרותי את ה IKEEPER אני לא הייתי ממליץ עליו.

הוא עושה את העבודה זה בטוח (!) (ה ISP שלך משתמש בו והוא דואג לרשימות אתרים חסומים) אבל מנסיון ה client שלו שמותקן על המחשב שלך כבד מאוד(!!!!) באופן מפתיע והוא עשוי לפגום במהירות העבודה במחשב לעיתים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים