עבור לתוכן

עזרה בבחירת מצלמה.(דיי דחוף)

Featured Replies

פורסם

מי יותר טובה מכל הבחינות ?

Casio Exilim EX-Z600 או canon A550 .

פורסם

שתיהן לא משהו.

- מה משך אותך דווקא בשתי אלה?

- אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה?

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה?

- האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

- מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

בגלל שאני טס לחול הרבה בזמן הקרוב אז רציתי לקנות מצלמה קומפקטית/במיוחד

במחיר סביר.

מה שמשך אותי בשנייהם הוא המחיר שלהם(A550 +נרתיק+2גיגה ומטען וסללות ב 900 שקל)

ו(הקסיו ב940 + 2גיגה ונרתיק).

הגודל והמשקל של המצלמה דיי חשובים לי,והיום יש לי Z3 ומה שמעצבו אותי בא זה הגודל וזה שהיא נעשת איטית במצבים של תאורה הוא חושך

התקצי שלי הוא 700 אם חריגה של 200 שקל.

פורסם

ב-camera4less.co.il נמכרה עד לא מזמן פוג'י F20 במחיר שעומד בתקציב שלך. כדאי לך לשאול אותם מתי היא אמורה לחזור למלאי. ה-F20 הרבה יותר איכותית משתי המצלמות שציינת, וקטנה משמעותית מהקנון. אפשר להשיג אותה גם בחנויות אחרות, אבל במחיר גבוה יותר.

כמה זמן אתה מתכוון להשתמש במצלמה? אם לתקופה של יותר משנה (ואני מהמר שזה המצב), אז נראה לי לא הגיוני לחסוך 200 ש"ח ולבחור במצלמה נחותה.

פורסם
  • מחבר

פוג'י זה קצת בעיה כי היא משתמשת בxD שיותר יקר מדג וכבר יש לי כרטיסים מהמצלמה שיש לי עכשיו

פורסם

אני חייב להודות שמעולם לא הבנתי מה גורם לאנשים להתפשר כל כך בקנייה של מצלמה רק כדי שהם יוכלו להשתמש בכרטיס הישן שלהם. אנחנו מדברים על הוצאה נוספת של איזה 100 ש"ח, זה לא שהמחיר הכולל של הקנייה מכפיל את עצמו :nixweiss:

פורסם

אז אני גם מחפש מצלמה, יש שרשור בהמשך העמוד. ואני באותה סירה בדיוק עם תקציב זהה בערך.

שלחתי מייל לcamera4you והם אמרו שאין את המצלמה במלאי והיא לא מתוכננת להגיע בקרוב.

מה דעתך על הA560? שווה את התוספת למחיר או שכדאי לשקול משהו אחר? ואם כן, מה כדאי לקחת אם אין אפשרות לקנות את ה-F20 (מחוץ לתקציב)?

פורסם

אם לא ניתן בשום אופן להגדיל את התקציב לכיוון ה-1000~1100 ש"ח, אז הדבר הכי הגיוני בעיני זה לקנות מצלמה יד שניה. מלבד ה-F20 יש לפוג'י עוד כמה דגמים שנותנים שילוב של גודל מינימלי עם איכות מעולה - F10/F11/F30/F31. אם אפשר להתפשר על הגודל, אז לקנון יש כמה דגמים טובים מאוד - A610/A620/A630. יש לדגמים האלה הרבה אפשרויות שלא קיימות בדגמים הפשוטים, אפשרויות שיכולות להיות שימושיות מאוד למי שרוצה להכנס לצילום בצורה יותר רצינית. אם התקציב שלי היה מוגבל ל-900 ש"ח, הייתי מעדיף לקנות מצלמה טובה מיד שניה, ולא מצלמה מוגבלת חדשה.

קישורים ללוחות יד שניה אפשר למצוא כאן.

פורסם

אני לא מתכוון למשל להכנס לתחום באופן מקצועי. פשוט רוצה מצלמה חדשה שתתן תמורה טובה עד כמה שאפשר לכסף.

אני לא מעוניין ביד שניה בגלל עיניין האחריות.

הבעיה עם ה-F20 שהמצלמה לבד עולה יותר מ-1100, מה לגבי כ.זכרון גדול יותר, סוללות, נרתיק וכו'?

פורסם

כל המצלמות של פוג'י שציינתי מגיעות עם סוללה נטענת. נרתיק עולה כ-50 שקלים.

פורסם

כן, אבל ממה שראיתי הן מגיעות ללא זכרון, וכרטיסי זכרון תואמים עולים יותר מ-100 שקל.

שזה יוצא 1100+ למצלמה, 100+ לזכרון + משלוח וכך אנחנו מגיעים כבר ל-1250 כשתקציב הראשוני הוא בסביבות ה800-1000

חריגה של 250 ש"ח זאת חריגה דיי רצינית.

עדכון:

אני כנראה קונה אותה בסוף כאן:

http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=1392

מחיר 1100, קרוב אלי לבית (לא צריך משלוח)

נותנים זיכוי על מצלמה ישנה (אם להאמין להם) של 150 ש"ח, מה שאומר שזה יממן את הכרטיס זכרון היקר יחסית טוב מאד.

אין לי ניסיון עם מצלמות דיגיטאליות. על איכות טובה, עם המצלמה הזאת כמה תמונות אפשר לצלם על כרטיס של 1GB? אם אני לא הולך לנסוע ליותר משבוע, ובספק שאני הולך לצלם ממש הרבה, האם שווה להשקיע עוד כסף עבור ה-2GB או שאפשר להסתפק ב-1GB?

תודה על התשובות, אני מקווה שפותח הת'ראד גם קורא ומשכיל כי לא שומעים ממנו בכלל.. חחח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים