פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים טוף נו. לא מתרגש מהתוכנה גם ככה.העיקר שהמשחקים ירוצו (UNREAL2/GENERALS). ;Dסוף סוף מישהו נורמאלי.אני אגיד את זה שוב, לאט לאט, שכולכם תבינו:3DMark2003לאאומרתכלוםולאתגידלעולםכלום
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים אני מקווה מאד שהיום בו כרטיסים ירצו את ה3DMARK הזה בתוצאות גבוההות יהיה רחוקכי אם הוא יהיה קרוב זה רק בגלל שיצרניות המסך יבנו כרטיסים שמיועדים במיוחד להוציא תוצאהגבוהה בו דבר שיוריד מאד את איכות ההרצה של השמחקיםבXBITLABS פירסמו גם את ההסבר שלהם כל אובייקט מרונדר 36 פעמים!אם כרטיסי מסך יעשו את זה באופן יעיל איכות ההרצה של משחקים תצלולבנצמארקים מהסוג הזה רק מזיקים לתעשיה
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מזיקים לתעשייה ? לפי דעתי רק בעזרתם אתה יכול לראות את היכולות של הראדון 9700 ב-DX9 למשל. נכון שהתוצאות מעט מופרכות אבל כמו שנאמר כאן, קחו מסע שנתיים לעבר יחד עם 3DMARK2001.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מזיקים לתעשייה ? לפי דעתי רק בעזרתם אתה יכול לראות את היכולות של הראדון 9700 ב-DX9 למשל. נכון שהתוצאות מעט מופרכות אבל כמו שנאמר כאן, קחו מסע שנתיים לעבר יחד עם 3DMARK2001.אתה רוצה לדעת איך הכרטיס שלך מתמודד עם משחקים חזקים? תשחק Unreal 2.גרסה 2003 גרועה מאוד, היא לא נותנת לך שום אינדקציה שתעזור לך בשנים הקרובות כלל וכלל, או בכלל!
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים לפי דעתי דווקא היא זו שכן נותנת לך אינדיקציה לשנים הבאות, אבל לא לשנה הקרובה כשמשחקי DX7\8 עדיין נמצאים חזק בשוק, בעתיד DX9 יתפוס מקום חזק יותר ויותר ואז תראה שהציונים המחפירים נראים אמיתיים מאד פתאם, לפחות על ג'י פורס 4 ממוצע.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים לפי דעתי דווקא היא זו שכן נותנת לך אינדיקציה לשנים הבאות, אבל לא לשנה הקרובה כשמשחקי DX7\8 עדיין נמצאים חזק בשוק, בעתיד DX9 יתפוס מקום חזק יותר ויותר ואז תראה שהציונים המחפירים נראים אמיתיים מאד פתאם, לפחות על ג'י פורס 4 ממוצע.אני חותם לך שבשנתיים וחצי הקרובות אתה לא תראה יותר מעשר משחקים DX9, בעוד ש80% מהם יהיו עדיין בפיתוח.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מישה יא עצבני,ואני חותם לך שהשנה הזאת (2003 לא?) תראה לפחות 5 משחקי DX9.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מישה תמיד עצבני, הוא פשוט לא זוכר מה קרה עם 3DMARK2001, אגב זאת תוכנת בנצ'מארק שאני חושב שלא צריך כבר להספיד אותה.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים 3dmark זה סתם תוכנה שנותנת ציונים ומראה לך גראפיקה יפה, לא מבין מה היא אמורה לתת ?! ומישה אם היה לך גם איזה ראדון 9700\9500 אני בטוח שהייתה שם ציון פה ואפילו מנסה להעלות אותו ! בוא נחזור לנושא אחרי הבדיקה הקודמת עם ה2400 עשיתי כמה טוויקים וכו' וקיבלתי 4678
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים הם בהחלט מזיקיםואני לא קורא ל פיסת מים וכמה עלים שימוש בDX9משחקים לDX9 יצאו גם יותר מהרתחשוב משחק שמפותח כיום לDX8 ומשתמש בשיידריםפשוט יוסב לשיידרים 2.0 ההבדלים זניחים חוץ ממספר הפקודותיש אלפי ביקורות ברשת על הנושא (שאת חלקם צינתי)שמסבירות את חוסר התועלת המוחלט ואף את ההזקה שבנצ'מארק כזהעושה לתעשיהאני לא אומר את זה מתוך קנאה או משהוהציון שלי 3804 ומבחינתי הציון של UT2003 והFPS של ]|[DOOMהרבה הרבה יותר חשוב לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.