פורסם 2007 ביולי 218 שנים לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח..כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים.אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי?תודה.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לא נכון, אחרי איחוי דיסק, הביצועים שלו ושל המחשב כולו משתפרים פלאים, פשוט כי פתאום הוא מסודר
פורסם 2007 ביולי 218 שנים בשביל שיהיה לו מספיק מקום *זמני* בשביל להזיז קבצים אליו וממנו, הוא יעשה את האיחוי יותר מהר ובאופן יותר יעיל אם יהיה לו את ה-15% האלה (יעזור אם תנקה קצת את הכונן).
פורסם 2007 ביולי 218 שנים סתם המלצה לתוכנה מעולה שעושה את העבודה יותר טוב מהאיחוי של הווינדוס תשתמש בתוכנה Perfect Disk ועוד המלצה תעשה איחוי בפחות זמן כל 3-4 חודשים (אני אישית מכיר מישהו שעושה כל חודשיים)
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר סתם המלצה לתוכנה מעולה שעושה את העבודה יותר טוב מהאיחוי של הווינדוס תשתמש בתוכנה Perfect Disk ועוד המלצה תעשה איחוי בפחות זמן כל 3-4 חודשים (אני אישית מכיר מישהו שעושה כל חודשיים)מישהו המליץ לי על Diskeeper.מה אתה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.