פורסם 2007 ביולי 218 שנים האפולו יותר זול. ואם יש לכם מארז במחיר של אפולו והוא יותר כדאי אז תגידו. ושיהיה מסקאי פיסי
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אני פשוט דיברתי איתם היום עליו...הגיע אלהים אתמול אם אנילא טועהבכל מקרה..יש להם אותו כרגע.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר רגע יש למארז הזה רק שני מאוורים אז מה עד כדי כך טוב בוא חברה?וזה המארז? http://www.skypc.co.il/pl_product~NZApolloB~6~0.htmלמה בקישור שמעלי הוא נראה טיפה יותר יפה ואור סגלגל.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים זסה סתם עניין של צילום. מה גם שלפי דעתי הצבע השחור שלו הרבה יותר מרשים מהצבע האפור.הוא מארז טוב כי יש לך מאוורר 120 שמכניס מהצד ומאוורר 120 שמוציא מאחורה ועוד אפשרות למאוורר 120 מקדימה שידחוף אוויר לתוך המארז, המאווררים הם שקטים ולכן המארז הוא גם שקט וגם מאוורר היטב.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר אז רגע המארז מגיע גם עם המאוור מקדימה? [יעני יש 3 מאווררים] . אז אם אני קונה מסקאי פי סי [אין להם שם את השחור בתמונה אבל אפשר לבחור] השחור באמת יותר מרשים בהרבה.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לאהמארז מגיע עם 2 מאווררים עם אופציה לעוד אחד מקדימה...ולא סיימת את השאלה שלך... אז אם אני קונה מסקאי פי סי......?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים שבוע הבא הוא אמור להגיע, דיברתי איתם עכשיו. הם לא יודעים יום מדויק. חכה לשבוע הבא וקח אותו בשחור ותקנה עוד מאוורר 120 שקט בנוסף ותחבר אותו מקדימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.