פורסם 2007 ביולי 118 שנים אם יש לי מאורר 24Vואני מחבר אותו לחיבור מולקס - אדום ושחור - אל הצהוב שחור, כמה וולט זה אמור לתת?ואם אני מחבר אותו ישירות אל האדום שחור שבמולקס כמה וולט הוא יקבל אז?במאורר יש לי 3 חוטים, אדום צהוב שחוראם אני מחבר את שלושתם למולקס, כמה וולט יצא?17?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים החוט הצהוב במולקס זה 12Vהחוט האדום זה 5Vהחוט השחור זה מינוס כמובןהחוטים במאוורר:אדום מקבל 12Vשחור זה מינוס צהוב .. על רגל אחת .. שולח פולסים ללוח אם/בקר וזה מאפשר קריאה של מהירות הסיבובאם תחבר את הצהוב של המאורר לצהוב במולקס ... טכנית לא יקרה כלום .. לא טכנית המאוורר ישרף / פגיעה בספק לא כדאי לנסותאתה צריך לחבר את הצהוב במולקס לאדום במאוורר ואת השחור לשחור ... את הצהוב של המאוורר תשאיר לא מחוברמכיוון שהמאוורר בא ממדפסת ליזר והוא צורך 24V ולא 12 כמו שהספק במחשב מביא ... אני לא יכול להבטיח שמה שכתבתי נכון ב 100 אחוזאבל לא כדאי סתם לעשות ניסויים ... ובכלל לא הייתי מחבר אותו לספק כי הוא פשוט לא מספק VOLTAGE מתאים
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר החוט הצהוב במולקס זה 12Vהחוט האדום זה 5Vהחוט השחור זה מינוס כמובןהחוטים במאוורר:אדום מקבל 12Vשחור זה מינוס צהוב .. על רגל אחת .. שולח פולסים ללוח אם/בקר וזה מאפשר קריאה של מהירות הסיבובאם תחבר את הצהוב של המאורר לצהוב במולקס ... טכנית לא יקרה כלום .. לא טכנית המאוורר ישרף / פגיעה בספק לא כדאי לנסותאתה צריך לחבר את הצהוב במולקס לאדום במאוורר ואת השחור לשחור ... את הצהוב של המאוורר תשאיר לא מחוברמכיוון שהמאוורר בא ממדפסת ליזר והוא צורך 24V ולא 12 כמו שהספק במחשב מביא ... אני לא יכול להבטיח שמה שכתבתי נכון ב 100 אחוזאבל לא כדאי סתם לעשות ניסויים ... ובכלל לא הייתי מחבר אותו לספק כי הוא פשוט לא מספק VOLTAGE מתאיםתודה אחי...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים ואללה אני עכשיו מנהס גם לעשות ככה .....המאורר מקבל דחיפה קטנה ועוצר .....אילו עוד דרכים יש .?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר ואללה אני עכשיו מנהס גם לעשות ככה .....המאורר מקבל דחיפה קטנה ועוצר .....אילו עוד דרכים יש .?תחבר רק לצהוב, יש לי אחד של 24Vוהוא עובד כמו ש 12 אמור לעבוד
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אי ךבדיוק לחבר אחד לצהוב ?אפשר תמונה\הסבר מפורט יותר ?מה איך?יש לך שחור ואדום במאורר לא? שיוצא כאילו לחיבור חשמלי?אז כמו שרצית לחבר לאדום שחור תחבר לצהוב שחור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.