פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים בכרטיסי מסך אן חשיבות לחברה, כל הכרטיסים מציגים ביצועים זהים, אלו שמבוססים על אותו ציפ כמובן. (בסטיות קטנות מאוד)וחוץ מזה, במודינג זה גם שיקול חשוב.
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים בכרטיסי הג'יפורס 2 כל חברה קבלה את הצ'יפסטים וייצרה את הכרטיס עצמו בעצמה ולכן הפילטרים שעל הכרטיס שוניםוגם יכולות ה-OC של הכרטיס טובות יותר בחרה שמרכיבה את הצ'יפ על כרטיס ורכיבים טובים יותר,ו-Galaxy לא ממש ידועים, עד לפני יומיים לא ידעתי שיש כזו חברה.
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים מאיפה אתה שומע?אני דיברתי על פילטרים? או על יכולות אוברקלוקינג?אני אמרתי רק על ביצועים, שזהים בכל הכרטיסים (באחוזי סטיה מאוד קטנים)
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים אני יודע שדברת רק על הביצועים ואתה צודק שכל הכרטיסים מבוססי אותו השבב מוציעים את אותם הביצועים.אני רק הוספתי שיש הבדל בין הכרטיסים ובפילטרים וביכולות OC של הכרטיסים.
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים אבנר רואים של הקשבת בשיעור ובמקום זה ציירת על היד... רשמת מטמתיקה במקום המתמטיקה... מרוב ציורי AMD אתה כבר שחכת איך כותבים ת'מקצוע
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר מצטער על אי הנוחות שנגרמה עקב נפילת השרת שלי, מה שגרם לאי הופעת התמונות.סידרתי את הבעיה, וכעת ניתן לראות הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.