עבור לתוכן

איך הלוח ABIT I-P 35 PRO

Featured Replies

פורסם

אתםצודקים באמת ה PRO סתם יקר ויש טובים ממנו

אבל אני התכוונתי ל abit ip35 - E

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7797

ב 625 ש"ח

אין לו היטפייפס

פורסם

כרגע הלוח הזה ללא ספק מתומחר גבוה מדי גם ביחס למתחרים שלו.

היטפייפס יפים יש לו אבל במחיר שלו אפשר לקנות את הP35-DS4 עם היטפייפס אפילו יותר יפים ומרשימים.

ובאותה הזדמנות אני כופר בדברים מוקדמים שכתבתי איפשהו על הASUS PK-5

הוונילה עולה 260 ש"ח פחות מה-abit הנ"ל ויעשה כל מה שהנ"ל יעשה גם.

במקרה של הלוח הזה, והתמחור הנוכחי שלו ושל כל הליין החדש של abit גורמים

לASUS להיראות כמו אלטרנטיבה זולה (!) ושפוייה. (וכמובן שגם המבחר העצום שמציעה GIGABYTE גם בP35 וגם בP965 REV 3.3

כך שעושה הרושם שהתימחורים הנוכחיים של abit מעידים על תפיסת שוק מוטעית של USI וגם של היבאונים בארץ

ועלולים עוד להסתיים כירייה עצמית ברגל עבורם. (מה שלא נמכר ביוקר בהתחלה בסוף ימכר בהיסטריה ובזול).

איזה ללכת אחרי העדר גיגה בייט ואסוס בגלל שהייט פיפ יותר יפים אז הלוח יותר טוב????

תסתכל בלינק הבא תקרא עד הסוף מה היה עושה כותב הביקורת אילו היה צריך לקנות בכסף שלו את הלוח

http://techreport.com/reviews/2007q2/p35-mobos/index.x?pg=1

בהצלחה:)

פורסם

תשים לב היטב למחיר עליו מדובר שם בעבור הabit בהשוואה לג'יגהבייט ולאסוס ותשווה את זה למחיר בארץ. (הפערים)

הabit שאמור היה להיות התשובה היותר זולה ללוחות הפרימיום של asus וgigabyte מתומחר בארץ במחירים שלהם,

אני באמת מקווה שהמחירים שלהם בפרט ירדו ליחס המתאים, עד אז אין שום סיבה לשלם את הסכום הזה על הIP35 PRO

לגבי הIP35-E נראה לי שבכל זאת הPK5 ונילה הוא בחירה הרבה יותר טובה, גם באמינות, עדכונים עתידיים (abit ידועים בהזנחה שלהם עידכוני ביוס ללוחות הלא-פרימיום שלהם והמצב נהיה רע יותר ככל שהלוח יותר זול)

מה גם שמן הסתם abit עוד יוציאו גרסת QUAD לP35 בה יטפלו בכמה מן המגבלות של הPRO כמו שקרה ב965

(מה שיוריד את קרנו של הPRO ומן הסתם גם את מחירו). בסך הכל אין סיבה שבארץ הלוח הזה יימכר במעל 1000 ש"ח כאשר ה965 שלהם AB9 PRO

לוח נפלא נמכר באזור ה700 ש"ח. מה שאני חוזר ואומר בפעם השלישית, המחיר שלהם בארץ מופקע כנראה בגלל העדר תחרות וזמינות בשוק המקומי או חמדנות של היבואן.

- אגב, אני רכשתי את הDQ6 בעיקר בגלל סוגיית הE-SATA

אני אישית מעדיף את זכות הבחירה ואין לי שימוש בחיבורים החיצוניים (לפחות לא בשנתיים הקרובות)

הPK5 DELUXE פשוט לא היה זמין ברוב החנויות ואיפה שהוא כן היה זמין לא הייתי מוכן להוסיף עוד 350 ש"ח (שהם גניבה לאור יום לדעתי)

MSI ברמת מחירים כזאת אינה אופציה שפוייה בארץ שלנו לאור זהותו של היבואן שלהם

לכן לא מדובר כאן בשום בחירת עדר, אלא בברירת מחדל, כרגע במצב הדברים הנוכחי, אף אחד מהלוחות האלה אינו מושלם,

לאסוס ולאביט יש שני חיבורי רשת לעומת אחד בגי'גהבייט, במחיר שלו הDQ6 מציע את רוב היתרונות על פני כל האחרים אבל כמו שנאמר בביקורת הנ"ל

אילו היו לו עוד כמה דברים קטנים הוא היה יכול להיות באמת לוח מושלם. (ומה לעשות, הקירור שלו לא רק מרשים לעין הוא גם עושה את שלו בפועל).

יתרון נוסף בג'יגהבייט הוא האופציה החסכונית של הDS4.

חבל שלא קראת טוב את דבריי בקשר לקירור, אמרתי בציניות, למי שהתרשם מהקירור של הabit

הטענה שלי היתה שאין סיבה לשלם עליו את הסכום הזה בגלל הקירור הזה, ושאם מישהו דווקא מתרשם מהקירור הDS4 יהווה אופציה יותר טובה.

והרושם שלי הוא שברמות האוברקלוק הנורמלי והממוצע כל הלוחות האלה יחזיקו מעמד ויגיעו לביצועים דומים, יכול בהחלט להיות שאלה עם הקירורים המסיביים

יעבדו ביציבות למשך פרקי זמן ארוכים יותר. ובכל מקרה לצרכים של רוב המשתמשים שמעוניינים בלוחות האלה גם הDS3 וגם הPK5 יהוו תמורה טובה יותר לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים