פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר אני משאיר את המעבד שלי 3000 מגה הרץ64 ביט 775 אתם חושבים שעוד שנה וחצי בערך שאני אחליף לדאול קור אני לא אצטרך לשדרג עוד פעם את הלוח?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר כן הלוח של גיג'ה בייט לא תומך DDR 3 ו ABIT כן חוץ מזה תסתכל על כל מיני אתרים שנותנים ביקורות על חומרה אני ראיתי שהוא מקום ראשון הם הולכים להכנס חזק לשוק
פורסם 2007 ביולי 218 שנים ה ABIT הזה לא תומך DDR3http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Yרק הדגמים היקרים תומכים ב DDR3
פורסם 2007 ביולי 218 שנים הי,כך בחשבון רק שקשה מאד להשיג אותו עדייןפרט לנועה במידה וזה מתאים לך.the Z-Guy
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר ה ABIT הזה לא תומך DDR3http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Yרק הדגמים היקרים תומכים ב DDR3 אני שאלתי בחנות והוא כן תומך . מה שרשמתי בכותרת תומך בDDR3 ודווקא לא ממש קשה להשיג אותו
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אל תסתמך על החנותהאתר של היצרנית מפרט בפירושאו במילים אחרות - רק DDR2 עם הלוח הזה
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אני שאלתי בחנות והוא כן תומך . מה שרשמתי בכותרת תומך בDDR3 ודווקא לא ממש קשה להשיג אותו אם שאלת על ה IP35 ואמרו לך שהוא תומך ב DDR3 כדאי שתברח מהחנות הזאתואם הם הצליחו למרוח אותך ולשכנע אותך שהוא כן תומך , אז הבעיה היא אצלך אתה יכול להסתכל ביצרן ולראות בוודאות שאין תמיכה ב DDR3אני גם בדילמה הזאת ואני לא יודע אם לקחת את הלוח הזה במקום ה 965P DS3ה P35 הזה לא ייתן לי שום דבר אני אישית לא מתכוון לשדרג שום דבר...
פורסם 2007 ביולי 318 שנים כרגע הלוח הזה ללא ספק מתומחר גבוה מדי גם ביחס למתחרים שלו. היטפייפס יפים יש לו אבל במחיר שלו אפשר לקנות את הP35-DS4 עם היטפייפס אפילו יותר יפים ומרשימים. ובאותה הזדמנות אני כופר בדברים מוקדמים שכתבתי איפשהו על הASUS PK-5 הוונילה עולה 260 ש"ח פחות מה-abit הנ"ל ויעשה כל מה שהנ"ל יעשה גם. במקרה של הלוח הזה, והתמחור הנוכחי שלו ושל כל הליין החדש של abit גורמים לASUS להיראות כמו אלטרנטיבה זולה (!) ושפוייה. (וכמובן שגם המבחר העצום שמציעה GIGABYTE גם בP35 וגם בP965 REV 3.3כך שעושה הרושם שהתימחורים הנוכחיים של abit מעידים על תפיסת שוק מוטעית של USI וגם של היבאונים בארץ ועלולים עוד להסתיים כירייה עצמית ברגל עבורם. (מה שלא נמכר ביוקר בהתחלה בסוף ימכר בהיסטריה ובזול).
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר חבר'ה בדקתי בכל האתרים של אסוס גייה בייט ועוד כמהאף אחד לא רושם עדיין DDR 3הלוח עצמו שציינתי בכותרת כן תומך אבל אף אחד לא רשם כי הוא לא יצא רשמית ???
פורסם 2007 ביולי 318 שנים הלוח הכי משתלם שניתן לקנות בתקופת המעבר שלנו הוא לוח הGA-P35C-DS3R של ג'יגהבייט.הוא גם תומך בDDR3, גם מגיע ללא חיבור הPCI E הנוסף (שמימילא פועל ב4X), וגם יש לו תמיכה בDDR2.הוא מעולה לאוברקלוק ומגיע עם תוכנה לאוברקלוק אוטומטי של המעבד (למתחילים), שלא נדבר על כך שיש לו 8 חיבורי SATA.בעתיד הקרוב יצאו עוד כמה לוחות אם בארץ כגון הP5KC של אסוס שיתמוך בDDR2+DDR3, שני חריצי PCI E, אבל רק 4 חיבורי SATA.גם הזה של ג'יגהבייט יותר זול מהזה של האביט, רק 880 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.