עבור לתוכן

אין קול אחרי פירמוט-למרות שהתקנתי דרייבר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ומייד התקנתי דרייברים לקול,כרטיס מסך,USB וכו' אלה שהפעם לא היה קול למרות שהתקנתי את הדרייבר AC'97 או משהו כזה אתם בטח מכירים לכרטיסים המובנים ועדין לא עובד או מזהה בכלל( למשל שנכנסים למובי מייקר הוא כותב שלא זיהה כרטיס קול) הלוח אם שלי Gigabyte GA-8I945P-G.

פעם ראשונה שזה קורה אחרי שפירמטתי את המחשב הנל משהו כמו 10-15 פעמים... למישהו יש רעיון מה עוד זה יכול להיות...?

תודה מראש

פורסם

1. מאיפה בדיוק הבאת את הדרייברים שהתקנת?

2. האם במנהל ההתקנים מופיע הכרטיס קול.

3. אם הכרטיס קול מופיע במנהל ההתקנים, האם יש עליו סימן קריאה?

4. אם הכרטיס קול לא מופיע במנהל ההתקנים והווינדווס לא מזהה אותו, כנראה שהכרטיס קול מבוטל בביוס, וצריך לעשות לו ENABLE.

פורסם
  • מחבר

1. מאיפה בדיוק הבאת את הדרייברים שהתקנת?

2. האם במנהל ההתקנים מופיע הכרטיס קול.

3. אם הכרטיס קול מופיע במנהל ההתקנים, האם יש עליו סימן קריאה?

4. אם הכרטיס קול לא מופיע במנהל ההתקנים והווינדווס לא מזהה אותו, כנראה שהכרטיס קול מבוטל בביוס, וצריך לעשות לו ENABLE.

את הדרייברים הורדתי מהאתר של הלוח אם וגם מהלינקיה מפורום גיימר

אין לי לא סימן שאלה והכל נראה תקין http://img526.imageshack.us/img526/2674/100cp1.jpg

תודה על העזרה

פורסם

תכנס בשורת התחל בצד לאיקון של הרמקול ותבדוק שהקול לא על MUTE

פורסם
  • מחבר

נכנסתי דרך הלוח בקרה והכל אפור כזה אי אפשר לשנות כלום...

פורסם

יש גם דרייבר של מיקרוסופט שצריך להתקין אותו - דרייבר של HD ורק אז הכרטיס יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול קצת להרחיב? זה משהו שאני יכול להוריד מאיזה מקום?

פורסם

לפי מה שאני רואה בתמונה, לא בטוח שמה שמופיע זה הכרטיס קול שלך, אלה קודקים של הווינדווס.

אני מניח שיש לך כרטיס קול של REALTEK, ואז יהיה אמור להיות ברשימה REALTEK HI-DEF או משהו.

אני מציע לך לבדוק ב BIOS אם הוא לא מבוטל.

אתה גם אומר שהכל אפור שם ואתה לא יכול לשנות כלום, זה בגלל שהדרייברים לא מותקנים (נכון, התקנת אותם, אבל לדעתי הכרטיס קול מבוטל אז כל ההתקנה של הדרייברים לא עושה כלום).

שוב, תבדוק ב BIOS, אין לך מה להפסיד.

פורסם
  • מחבר

או קיי בדקתי בביוס ולהגיד תאמת לא מצאתי משהו שזהיתי אותו כקשור לסאונד אבל לא היו שם דברים מבוטלים... היו או פעילים או על אוטומטי.

פורסם

אוקיי, צירפתי תמונה של הביוס שלך, תבדוק שה Azalia Codec על AUTO, זה בעצם הכרטיס קול.

אם כן, תעשה לא DISABLE, תעשה REBOOT, כנס שוב לביוס, תעשה לו .AUTO

ולא יודע איזה דרייברים הורדת, תוריד את אלה:

http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_realtek_azalia.exe

יותר מזה, ידי קצרה מלהושיע.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקיי, צירפתי תמונה של הביוס שלך, תבדוק שה Azalia Codec על AUTO, זה בעצם הכרטיס קול.

אם כן, תעשה לא DISABLE, תעשה REBOOT, כנס שוב לביוס, תעשה לו .AUTO

ולא יודע איזה דרייברים הורדת, תוריד את אלה:

http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_realtek_azalia.exe

יותר מזה, ידי קצרה מלהושיע.

תודה רבה זה עובד!

פורסם

סתם בשביל לדעת, מה מהם בדיוק עבד? הדרייברים או התיקון ב BIOS?

פורסם
  • מחבר

אני לא סגור על זה כי עשיתי את שתיהם באותו זמן אבל אני חושב שהדרייברים בכל זאת :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים