עבור לתוכן

E6600 @ Scythe NINJA Plus מגיע ל 70 מעלות, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

מה שהתכוונתי זה אם אימתת (מלשון לאמת) שכיוון הרוח מהמאוורר של הנינג'ה הוא אכן לכיוון המאוורר האחורי של המארז. יותר מזה, הייתי בודק שאין חסימה בצלעות ה-SCYTHE ושאכן אוויר זורם חופשי מצד לצד. דוגמא לבדיקה: נתק את המחשב מהחשמל, פתח את הדלת ועם שואב אבק המחובר לצינור דק ככל האפשר, נסה לשאוב מהצד הנגדי למאוורר של ה-SCYTHE ובדוק שאכן המאוורר נע כתוצאה מהרוח ו/או עם אצבע שאכן אתה מרגיש שאיבה מצד המאוורר. למיטב הבנתי, מאוורר הנינג'ה מזרים אוויר במקביל ל-CPU כך שיש גישה לצד השני של המאוורר.

מתאור המצב שתארת, לנינג'ה אין שום השפעה ואם בכלל אז שלילית על הטמפרטורה - אפילו בנינג'ה ללא מאוורר אתה אמור לקבל תוצאה טובה יותר כך שעם מאוורר זה יתכן, לדעתי, רק אם הוא מסתובב בכיוון הפוך לזרימת האוויר במארז.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה הקטנה אבל אין ניסיתי להשים את המאוור מתחת לקירור, מהצד, שתי מאווררים, לא עזר ממש.

כדאי לי מחר להחליף משחה?

פורסם

דבר ראשון תיהיה עם המארז פתוח.... שלא יגרם נזק למעבד.....הריסטרטים האלו לא משפרים את המצב :s07:

תנסה משחה אחרת כן זה יכול מאוד לעזור.... עם זה לא עוזר.....תגיד לי ::)

פורסם
  • מחבר

היה לי רק פעם אחת ריסטרט שהעלתי מתחים ותדר ל 3.33GHZ, עכשיו הוא ב 3.15GHZ בלי העלאת מתחים ולא היה לי ריסטרט.

הגיוני שיש הפרש של 20 מעלות ממנוחה למאמץ?

עריכה: יש לי NINJA PLUS REV A זה משנה משהו? כי אמרו שאין הבדל אבל כשאני מסתכל בתמונות של REV B אני רואה שיש קצת הבדל בתושבת למטה של הקירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים