עבור לתוכן

זדורוב: "תאיר דמתה לנערה שהתעללה בי בצעירותי".

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז נתת קישור לויקיפדיה עם הסבר בומבסטי ארוך ומיותר שאומר בדיוק מה שכתבת בהודעה הקודמת בפחות ממשפט אחד.

זה אומר שישר צריך להתביית על מישהו? לא.

השיטה המוטעית הזו הובילה חפים מפשע לכלא, והשאירה פושעים ברחובות. אני לא זוכר שמות, אבל לפני 16 שנים נרצחה חיילת באיזור המרכז, איפושהו ליד גלילות. המשטרה מצאו חשוד, האשימו אותו, הוא הורשע, ונכס לכלא. לא חיפשו אפילו חשודים אחרים.

אחרי 10 שנים צץ הרוצח האמיתי והסגיר את עצמו

בנאדם חף מפשע ישב 10 שנים בכלא.

איזו שיטה נפלאה, אה?

• תגובות 88
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזו שיטה נפלאה, אה?

יש שיטה אחת והיא הפחות גרועה שקיימת

כשיהיה לך רעיון טוב יותר, תחזור ונדבר עליו.

בינתיים מה שיש לנו זה צרור ראיות שמחשידות את זדורוב, אפס ראיות שמטילות ספק באשמתו

וחבורה של זאטוטים שמתעקשת לבנות סיפור מסובך להפליא כדי לנסות להסביר למה כולם טועים והוא בעצם לא עשה כלום

תתאמצו קצת יותר, אולי תצליחו למצוא סיפור מוצלח יותר.

(רק שיהיה ברור, אני (כמובן) לא אומר שהוא הרוצח, אני רק מצביע על האפשרות הסבירה לאור מעט המידע שבידי הציבור, מצד שני אני לא מתיימר להגיד דבר כזה)

כולנו פה יודעים שהוא לא רצח אותה.

פורסם

בינתיים מה שיש לנו זה צרור ראיות שמחשידות את זדורוב, אפס ראיות שמטילות ספק באשמתו

וחבורה של זאטוטים שמתעקשת לבנות סיפור מסובך להפליא כדי לנסות להסביר למה כולם טועים והוא בעצם לא עשה כלום

(רק שיהיה ברור, אני (כמובן) לא אומר שהוא הרוצח, אני רק מצביע על האפשרות הסבירה לאור מעט המידע שבידי הציבור, מצד שני אני לא מתיימר להגיד דבר כזה)

מחזק.

אין שום סיבה לשלול על הסף שהוא הרוצח.

הנה עוד מישהו שנחשב שקט ומנומס, מדובר במתאבק כריס בנואה מארגון הWWE, שלכל

הדיעות אחד האנשים השקטים, המנומסים שיש בעסק הזה:

http://www.msnbc.msn.com/id/19424899/

ביצע רצח כפול באשתו ובבנו ואז התאבד.

פורסם

לפי מה שידוע לי יש קצת מאוד ראיות ורובן מפוקפקות

וסיבה מאוד מאוד מפוקפקת לרצח

אתה אולי קורא רק את מה שהמשטרה אומרת אבל לפי התיקשורת יש בעיות גדולות בראיות

פורסם

כן, שמענו שגם אלברט פיש היה סבא חביב מראה, אבל שוב, מדובר ביוצאים מן הכלל.

אין לדחות על הסף שום דבר, אך גם להרשיע לפני המשפט על סמך ראיות שהמשטרה אספה בצורה מרושלת, זה לא לעניין. האמינות של הראיות של המשטרה, בעיניי הציבור ובכלל, יורדת, בעכבות התדמית שיצאה לה בעקבות אירועים רבים שהתפרסמו לאחרונה בתקשורת, ומעצר החשודים האקראי ברצח תאיר ראדה ז"ל היה מביש ועושה רושם שהם באמת איבדו כל כיוון לחקירה ותלו את זה על האדם הראשון שנמצא בזירה.

אחרי המשפט, הייתי רוצה לדעת אילו ראיות ב-ד-י-ו-ק הביאו להרשאה כי לדעתי, ההודאה שלו לא שווה דבר, הוא ממשיך לחזור בה פעם אחר פעם. משהו פה ממש מסריח. יכול באמת להיות שהוא ראה או שמע משהו ויכול לסייע, אבל נשמע כאילו המשטרה אינה רוצה בעדות שלו, כי למצוא אשם אחר ברצח, משמע להוציא את המשטרה בת-זונה עוד פעם, להוריד את המוראל ולקבל על הראש מהתקשורת, הציבור ומהמפכ"ל.

נתפרו בעבר תיקים, אם גם כאן המצב הוא כזה, מעטים יופתעו.

פורסם

המשטרה מזמן איבדה ערך מבחינתי ואני יתן לכם דוגמה

יום אחד הלכתי לקנות פחית באיזה קיוסק

היה לי 100 שקל ונתנו לי עודף

הלכתי לאוטובוס בתי לתת 10 שקל מהעודף שנתנו לי והנהג אומר שזה מזויף

יתעצבנתי לא ביגלל הכסף אלה ביגלל האוטובוס למרות שהיה לי כסף חוקי והצלחתי לינסוע

אז הלכתי לתחנת המשטרה וזה מה שקרה:-

היה שם שוטר שמן אחד ושוטרת -אני לא פסיכולוג אבל הם ניראו לי אידיוטים שלא מזיזים תתחת מהכיסה

בכל מיקרה רציתי להגיש תלונה ומה הם עשו?

הם כתבו תלונה?

הם הלכו לחקור?

הם העבירו את זה למחלקה לעברות כלכליות?

לא הם שלחו אותי לבנק -שהבנק יפטור תבעיה

אז כן הלכתי לבנק ושם דווקה הפקידה יתיחסה עלי בכבוד ונתנה לי למלות טופס בלי טור ובלי בטיח

אבל מה כבר יקרה אם המשטרה לא תטפל לבד

ואני לא מאשים תקיוסק יש סיכוי מאוד טוב שאיזה מניק מאכיל אותם במזויפים או שזה היה מיקרה חד פעמי

אבל לעזזל תיבדקו למה שאנשים יפסידו כסף והמדינה תפסיד כסף ביגלל שהשוטרים לא מזיזים תתחת

חוץ מיזה אני רוצה להגיד שאני תקופה ארוכה חושב שהגיע הזמן שיעשו גם גיוס חובה למשטרה הכחולה

שוטרים שמנים אם משכורת בזויה לא יורידו את האלימות והפשיעה במדינה

יחידות צעירים איכותים יכולות לעזור באופן מאוד משמעותי לחוק במדינה

פורסם

המשטרה בארץ אולי בטוח לא משהו. אבל יש להם דברים אחרים לעשות מאשר לטפל באיזה אחד שקיבל מטבע מזוייף במכולת.

ואף אחד לא יחקור את זה כי העסק שמזייף ומפיץ מטבעות דואג לשלם לאנשים הנכונים.

פורסם

ולמה לעזאזל שאנשים צעירים ירצו?בגלל משכורת הפאר?בגלל שהפושעים (והאזרחים) מתייחסים בכבוד?

כיום המשטרה היא חוסר ברירה, ועצוב שזה כך.

פורסם

קודם כל, המדינה מוצפת במטבעות מזוייפים של 10 שקל, אך גם שטרות של 20, אם כי פחות. יצא לי השנה להיתקל בכמה שטרות כאלו. נפטרתי מהם בקלות יתרה.

אתה לא הראשון שאליו המשטרה לא מתייחסת. כשרציתי להגיש תלונה על ששברו חלון ברכב והוציאו משם תיק שלי, אמרו לי במילים אלו "לכי הביתה!".

במקרה אחר, הגשתי תלונה על תקיפה ואיומים מצד נער שלמד בבי"ס (זאת לאחר שהמנהלת סרבה לערב את המשטרה, למרות שזה קרה בשטח ביה"ס והתוקף היה תלמיד). זומנתי ע"י חוקר לחקירה/ראיון/שימוע/וואטאבר. כשהגעתי, הפקידה הפריחה, שהיתה גדולה ממני אולי בשנה, אמרה שהוא לא נמצא ושלא יהיה מאוחר יותר. כשביקשתי שתקבע לי פגישה ליום אחר, היא סרבה ואמרה לי לעזוב. אחרי חודשיים קיבלתי מכתב הביתה שאומר שהתיק נסגר.

אז יופי, עכשיו האזרחים יקחו את החוק בידיים. המדינה הזאת היא גן עדן לפושעים. מאפיונרים פה חוגגים על פרוטקשן, התערבות במכרזים, איומים, סחיטות, חיסולים, בלאגן, והמשטרה ממשיכה לשבת על התחת. אז שלפחות יבקשו מהשר לבטחון פנים יותר תקציב ויותר תקנים - האזרחים לא אמורים לעשות את זה. אבל יותר נוח לגרבץ במחלף ירקונים, נכון?

פורסם

ולמה לעזאזל שאנשים צעירים ירצו?בגלל משכורת הפאר?בגלל שהפושעים (והאזרחים) מתייחסים בכבוד?

כיום המשטרה היא חוסר ברירה, ועצוב שזה כך.

לא הבנתה

יש לנו צבא של צוות פיקוד שמנהל מגויסים

אז למה שלא יהיה מישטרה באופן דומה?

יהיו שוטרים בקבע והם ינהלו שוטרים צעירים שיגויסו ל-3 שנים

שוטרים כאלו ירוויחו כמו חילים ויהיו להם אותן זכויות ככה שלא צריך תקציבי ענק לזה

ובתמורה תרוויח יותר שוטרים לכל אזרח ושוטרים שכן יעשו עבודות שחורות ולא יגרבצו כל היום

פורסם

יש כאלו, אבל הם מעטים ולא עושים הרבה מלבד ללשבת ליד מושב הנהג בניידת, לענות לטלפונים או לרשום דוחות. כאן בפ"ת כבר יש כזאת אזלת יד, שהביאו לנו שוטרי מגב שיסיירו במרכז העיר ויחפשו שב"חים. זה לא הסתדר כי הם העדיפו להיטפל לילדים רוסים אבל פחדו להתקרב לערבים ולפועלים זרים שהיו מוטלים שפוכים על מדרכות, אז עכשיו גם את זה אין לנו.

פורסם

לפי מה שהבנתי היתה תקופה שהכניסו את מגב ליפו או מקום באזור וזה דווקה עזר מאוד

אבל זה לא העניין כי מגב זה כח צבאי

אולי יש לו סמכויות מישטרה אבל הם אומנו לטפל בדברים שקשורים במלחמה ולא בפשע אזרחי

ששונה מאוד

פורסם

נכון, מה שעוד יותר מראה על אזלת היד של המשטרה. הם צריכים שהצבא יכסה את מבושיהם.

פורסם

לפי מה שהבנתי היתה תקופה שהכניסו את מגב ליפו או מקום באזור וזה דווקה עזר מאוד

אבל זה לא העניין כי מגב זה כח צבאי

אולי יש לו סמכויות מישטרה אבל הם אומנו לטפל בדברים שקשורים במלחמה ולא בפשע אזרחי

ששונה מאוד

הכניסו מג"ב לרמלוד בגלל הסמים, זה לא התפקיד שלהם.

כמו שצבא לא אמור לבצע פעולות שיטור על אזרחים. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים