עבור לתוכן

בעיית לוח בדיסק קשיח Western Digital - WD800JB - IDE

Featured Replies

פורסם

שלום חברים ,

אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות)..

שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכם אם באמת כדי לקנות ולהסתכן שזה לא ילך או פשוט לוותר ולשחר את הנתונים בתיק תק שזה יעלה המון כסף? , האם יש לכם הארד דיסק דומה שאתם מוכנים למכור לי? :)

בתודה SR.

פורסם

גם אם תצליח להשיג את מה שאתה צריך וגם אם באמת המידע לא נדפק

אז הסיכוי שאדם הממוצע יצליח לעשות את מה שאתה אומר הוא נמוך מאוד

לא משהו ששווה את הסיכון

אם המידע שהיה שם מאוד חשוב לך זה כבר משהוא אחר ויש דרכים אחרות לנסות ולהציל אותו חלקן זולות וחלקן יקרות מאוד

הכל תלוי במצב ההרדיסק ועד כמה המידע חיוני לך

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

אז דבר ראשון אני טכנאי מחשבים עם רקורד צבאי , אני נחשב לאדם ממוצע? :) , דבר שני לפי איך שחברי שמבין היטב באלקטרוניקה ובמצבים הדומים בדיוק לאותו כונן קשיח זה לא אמור להיות קשה בכלל ואפילו לא מסוכן לנתונים...(צריך פה רק מברק משושה ועדינות עם הניתוק מהראשים) אבל אם יש ספקות בדברך אני אבקש לדעת מה השיטות הזולות לשחרר את המידע שיש שם שהוא די חיוני לי משום שהשיטות היקרות לא באות בחשבון לצערי.

בתודה מראש SR.

פורסם

יש תוכנות שמטרתן לחלץ את המידע שיש לך אבל זה לא תמיד עובד

תריץ חיפוש היה בנושא כמה טופיקים אני בשמחה הייתי אומר לך אבל אני לא זוכר את השם

שלהן

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום יש לי מחשב ישן , שהדיסק שלו יש לו בעיה שלא ניתן להציג את החומר עליו וגם לא להעביר אותו למחשב אחר ,נאמר לי צריך למצוא דיסק זה מסוג WD800JB IDE כאשר המחשב שלי הוא פנטיום 4 עם דיסק 80 G . אשמח אם מישהו שיש לו מחשב או דיסק כזה שיתקשר אלי 054-7552650

- - - תגובה אוחדה: - - -

שלום אני מחפש דיסק דומה כי יש לי דיסק זהה והבקר שלו לא מגיב , אם יש לך אחד שלא צריך אותו אשמח אם תצור קשר עמי 054-7552650 ליוסי

איפה ניתן למצוא חנויות לחלקים יד שניה בארץ

איפה ניתן למצוא חנויות לקנית חלקים מיד שניה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים