עבור לתוכן

החלטת סופית: או סורק באיזור 300 ש"ח או משולבת ללא פקס באיזור 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לקבל המלצות טובות לסורקים, כמו גם מה יש לבדוק בעת רכישת הסורק.

התקציב בסה"כ גמיש, מכיוון שאיני בקיא בטווח המחירים, אך ההעדפה היא לא לשלם יותר מ100-200 ש"ח - בתנאי שהמוצר אכן איכותי.

פורסם

lide25 של קנון

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:.

זאת ההצעה היחידה?

המחיר הוא 300-400 ש"ח. זה אפשרי, אבל נראה לי מעט יקר לסורק בסה"כ.

האם אין משהו איכותי מספיק בתקציב של עד 200 ש"ח?

ובמידה ואין - האם הסורק הזה טוב גם לתמונות? כי זה השימוש העיקרי בשלב זה.

פורסם

רוצה משהו איכותי וזול? תחפש ביד2.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער להעלות ת'רד זה מתהום הנשייה, אך העניין נדחה לעכשיו.

רונלדו, בתחום הזה איני בקיא, ואני אשמח אם תפרט קצת יותר על הנושא. אני לא אוהב לקנות חתול בשק, והייתי שמח אם היית מנמק את עצמך.

כמו כן אני פתוח להצעות נוספות.

עריכה: מביקורות עליו אני קורא שהוא בממשק USB 1.1. זה לא אומר דבר או שניים על גילו של המוצר(קרי: ישן)? בנוסף לכך, האם יש הצדקה להוסיף עוד מעט כסף ולקחת דגם מתקדם יותר(60, או 70, או 30-35?). מה הדגמים הללו נותנים יותר?

ראיתי גם את ה-Epson Perfection V10 שמחירו דומה ונתוניו מרשימים יותר. האם זה רק על הנייר או לא?

פורסם

דבר ראשון היתרון של הקנון הוא שהם נותנים 3 שנים אחריות בנוסף המוצרים שלהם טובים,

אם יש לך את התקציב ה LIDE 70 מומלץ יותר,אופטיה אחרת ואיכותית יותר,בנייה חזקה יותר וגם מכשיר מהסדרה החדשה.

ה LIDE 25 לא נחשב ישן אלא הדגם ההתחלתי בסדרה של קנון,וזה ממש לא משנה אם זה USB 1 או 2.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך על העזרה.

אשמח אם תבהיר לי כמה דברים לפני שמחר נלך לקנות.

א. מביקורות שקראתי ה-USB 1 גורם ל-Lide25 להיות איטי למדי. איננו רוצים להוציא 500 ש"ח כי זה מעט יקר, אך אם אכן יש ממש הצדקה לעניין נעשה זאת. המטרה הראשונית של הסורק היא לסרוק כ-100 תמונות מאלבומים, במהירות האפשרית, למטרת הכנת אלבום כמתנה. מה המהירות של הLIDE25 פר 'דף' תמונות.

ב. ב-500 ש"ח יש כבר מדפסות משולבות כדוגמת הCanon MP170-180, האם לא עדיף כבר לקנות את זה במחיר של הLD70? יש כבר מדפסת, אבל היא די ישנה. היא עושה את העבודה, אבל אם כבר מקבלים שניים באחד(והסורק באותה רמה כמובן), אז למה לא?

ג. מבלי להתייחס לעניין האחריות, אם בכל זאת נבחר ללכת על מוצר באיזור ה-500 ש"ח - האם עדיף את הLD70 או את הEpson Perfection V100?

פורסם

הסורק ב 180\170 לא באותה רמה כמו ה LIDE70 אבל אם מספיקה לך רמה טובה יחסית של סריקה גם משולבת תתאים לך.

בין האפסון לקנון הייתי לוקח את הקנון וזה לא אומר שהאפסון לא טוב.

פורסם
  • מחבר

לאחר מחשבה נוספת - יש גם צורך במדפסת(כרגע יש מדפסת לקסמרק בת 7 שנים ואיטית להחריד בשימוש), אך הסורק דחוף יותר. חשבנו ללכת על מדפסת משולבת משום שאיננו מעוניינים להשקיע סכום רב, ורוצים לצאת עם רמה סבירה שתספיק לשימושים הבאים:

המדפסת משמשת להדפסת חומר לימודים רב, ואנו גם רוצים שתהיה אופציה להדפיס תמונות באיכות טובה יחסית(הכל בהתאם לתקציב כמובן). לא נקנה מדפסת לייזר שחור\לבן נוספת בינתיים משיקולי מקום ותקציב.

בקיצור ההחלטה ירדה לשתי האופציות הבאות, אשמח אם תחווה דעה רונלדו:

או סורק באיזור ה300 ש"ח - הLide 25 כפי הנראה.

או מדפסת משולבת באיזור ה500 ש"ח - בתנאי שהסורק שבה הינו באיכות דומה ל-Lide 25. אשמח אם תתן דגם אחר מה-Mp170(אם עליו חשבת) כי קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותו באיזור המרכז.

פורסם

קשה להשיג אותו כי הוא דגם ישן וכבר יצא מהמגוון של קרט היבואנית,יש לך את ה 160 או ה 180 שהיא המחליפה של ה 170. (אגב באופיס דיפו יש מחיר חיסול ל 160 ב 299 שקל)

כמה תדפיס בכל חודש? אם אתה מדפיס הרבה צבע כדאי לך לשקול לעבור למכשיר עם צבעים נפרדים כדוגמת הברדר והאפסון,

אם לא תשתמש הרבה בצבע ועדיין תרצה מכשיר מאד חסכוני יש לך דגם חדש של HP ה 4283 עם ראש שעולה 200 שקל אבל מספיק ל 1000 דפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים