פורסם 2007 ביולי 118 שנים יש לי את המארז ללא שם, אבא או אמא של אייבורי,זה עם הידית הזאת למעלה...לא ייכנס בו הקירור הנ"ל של TT נכון?וגם אם כן, אז האוורור יהיה נוראי, נכון??יש סיכוי לטוניק?!?!
פורסם 2007 ביולי 118 שנים אתה מצפה שנגיד לך אם יכנס או לא כשבעצם אין שום שם/חברה למארז הזה?תתקשר לאיבורי ותשאל
פורסם 2007 ביולי 118 שנים בוא נגיד את זה ככה אם TT לא נכנס אז גם טוניק.אבל לדעתי יכנס אבל כדי להיות בטוח תתקשר לאיבורי.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר כן אבל אם TT יכנס עם עודף של מילימטר אז האיוורור שלו יהיה קקי אבל הטוניק בא מהצד...
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מקסימום... מנסרים! אם לא הבנת הוא קונה מארז/ יש לו מארז והוא רוצה לעשות מוד.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אני מכיר את המארז הזה,אני לא בטוח שאפשר להכניס את הקרור הנ"ל וגם אם כן לא בטוח שזה כדאי. כי גם ככה האורור שלו (של המארז) על הפנים. אני לא בטוח שהמארז הזה נחשב ל"מארז הדגל" (בד"כ בדגל הכוונה למוצר הכי איכותי/יקר) של אייבורי,מה שכן הוא הכי נמכר
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אני מכיר את המארז הזה,אני לא בטוח שאפשר להכניס את הקרור הנ"ל וגם אם כן לא בטוח שזה כדאי. כי גם ככה האורור שלו (של המארז) על הפנים. אני לא בטוח שהמארז הזה נחשב ל"מארז הדגל" (בד"כ בדגל הכוונה למוצר הכי איכותי/יקר) של אייבורי,מה שכן הוא הכי נמכר כידוע איבורי לא שיא האיכות וגם אני עובד עם BT במארז ג'ינרי צר יחסית ועובד מצוין!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.