פורסם 2007 ביולי 118 שנים בוקר טוב לכולם.יש לי שאלה קטנה שאני מתאר לעצמי מה תהיה התשובה עליה אך בכל זאת אשאל.אני קניתי משדר FM ברכב,זה באמת גרוע כמו שנוכחתי לדעת? אני לא הצלחתי לשמוע ולו לרגע אחד מוזיקה נקייה דרך המשדר הזה..האם זה הדין של המכשירים האלה? או שפשוט נפלתי על מכשיר גרוע?אודה לעזרתכם..
פורסם 2007 ביולי 118 שנים זהו לא דין כל המכשירים, אני בזמנו נפלתי על מכשיר נפלא, עלה 50 שקלים כולל סוללות וטיונר מלא (87.5-108) כולל זכרונות ועוד ונשמע באמת לא רע בכלל והכי חשוב, נקי...)
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר פייי אז איך עבדו עליי... אחי אני חייב לטוס ללימודים אני ידבר איתך כשאני יחזור תגיד לי לפחות איזה סוג זה...איך עבדו עלייייי
פורסם 2007 ביולי 118 שנים אין בזה סוגים או חברות זה מאד תלוי על מה אתה נופל וקשה עד בלתי אפשרי לדעת עד פתיחת האריזה...
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר אתה לא מבין איזה מכשיר מעפן..יש שם סך הכל 4 ערוצים שאתה יכול לקלוט דרכם..ושניים מהם זה רדיו חיפה וגלגלץ חח זה ההשקעה הכי גרועה שהיתה לי של 45 שח.פשוט בושה.אני בבעיה כיוון שיש לנו בבית טויוטה קורולה עם מערכת מובנת,ןנמאס לי כבר לצרוב דיסקים , כל דיסק זה 12 שירים בערך,והמשדר הזה היה נראה כפתרון האולטימטיבי...כנראה שטעיתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.