עבור לתוכן

כרטיס קול + מהירות המעבד

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש:

Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13 GHZ

ASUS MOTHERBOARD P5B

2GB KINGSTON

בעיקרון המחשב עובד ממש טוב ואני די מרוצה, חוץ מדבר אחד.

כשאני מפעיל משחקים, ממזער או ממקסם אותם בזמן שאני משתמש בתוכנות דיבור כגון סקייפ או ונטרילו אז המיקרופון שלי מתחיל לעשות רעשים בלתי נסבלים, פשוט רעש כאילו מישהו נושף על המיקרופון ולא מפסיק(בדקתי שזו לא בעיה במיקרופון).

התייעצתי עם כמה חברים והגענו למסקנה שזוהי כנראה בעיה של שינוי המהירות של המעבד ( MHZ)

הבנתי שהמעבד עובד בשיטה אוטומטית. בזמן שאני נמצא בתוך משחק או תוכנה שדורשת עבודה חזקה של המעבד המעבד עולה למהירות ה"מקורית" שלו שהיא 2130MHZ, וכשאני ממזער משחק או תוכנה הוא חוזר למצב "המתנה" שבו הוא יורד ל1600MHZ.

אני רוצה לקבוע למעבד מהירות קבועה, שתמיד יישאר על 2130MHZ ושלא ישתנה, וכאן אני צריך את עזרתכם, כיוון שבביוס אני לא מוצא שום אפשרות לבצע פעולה זו, וגם בתוכנה שקיבלתי עם הלוח - AI SUITE אין משהו שאני רואה שיכול לעזור.

אשמח לקבל עצות

תודה מראש

פורסם

אההההה יכול להיות שזה פשוט באג ביצור שלהם?

תענו לבחור בעיה קשה....

פורסם

אם אתה אומר שזאת הבעיה במהירויות של המעבד ואתה רוצה להישאר על המהירות הנורמלית, אז בביוס תבטל את הפונקציה cool n' quiet והוא יישאר על המהירות הנורמלית כל הזמן.

פורסם

התכונה הזאת נקראת COOL N' QUITE במעבדים של AMD, במעבדים של אינטל, לעומת זאת, היא נקראת EIST או SPEED STEP, את הוא צריך לכבות. חוץ מזה, לא נראה לי שיש קשר בין מהירות המעבד לרעשי רקע במיקרופון, זה נשמע מאוד לא סביר.

פורסם

אני דיי בטוח שזה זה בגלל שרק כאשר הוא יוצא או נכנס למשחק (לא משנה איזה) משתנה לו מהירות המעבד וגם יוצר רעשים במיקרופון.......

קיצר אראל תשנה בביוס את הEIST ותבדוק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים