פורסם 2007 ביוני 3018 שנים שלום... דבר ראשון אני רוצה להגיד שביצעתי חיפוש שפורום ובגוגל ועדיין לא מצאתי פתרוןאני מנסה להתקין איזהשהי תוכנה ומופיע לי error 0x80040708עכשיו ככה, מצאתי איזהשהו אתר שלמישהו היה את הבעיה הזאת והוא הצליח לפתור אותה אבל אני לא מבין-http://community.macrovision.com/archive/index.php?t-158501.htmlמישהו יכול לתרגם לי או לפחות להגיד לי איך אני נכנס להגדרות DCOM כמו שמצויין שם?או אולי אם מישהו מכיר שיטה אחרת לפתור את הבעיה אז שיגידתודה
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אין לי מושג מה זה הDCOM הזה, אבל מצאתי אותו...control panel -> administrative tools -> servicesתסמן משהו ברשימה הארוכה בצד ימין ותלחץ D, הוא יגיע לך ישר לDCOM.עכשיו אתה יכול עכבר ימיני -> propertiesתסתכל שם, אולי תבין משהו...
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר תודה אבל עכשיו נוצרה לי בעיה חדשה במחשב הדפוק הזה....כשאני נכנס לכלי ניהול אין לי שם כלוםפשוט ריקאני אנסה אולי דרך מצב בטוח ונראהעריכה: אין, פשוט אין לי מושג אבל זה לא נכנס לי לכלי ניהול... יש עוד דרך להיכנס לשם...או שאולי מישהו פשוט מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותהבבקשה
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר סליחה על הכפול אבל בבקשה תענו ליאני כבר לא יודע מה לעשותכלום לא עובד בחרא הזה...אני כבר בהתלבטות אם לפרמטכל יום תקלה חדשהלא פירמטתי כבר שנתיים
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לא הבנתי אותך כשאתה אומר שזה לא נכנס לך לכלי ניהול.אין לך את ה ADDMINISTRATIVE TOOLS?או כשאתה לוחץ על SERVICES לא נפתח לך שום חלון?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר כשאני נכנס לADMINISTRATIVE TOOLS התיקייה שם ריקה... אין לי שם בכלל שום מקום ללחוץ על SERVICES זה פשוט לא קיים
פורסם 2007 ביולי 218 שנים כשאני נכנס לADMINISTRATIVE TOOLS התיקייה שם ריקה... אין לי שם בכלל שום מקום ללחוץ על SERVICES זה פשוט לא קייםמוזראז תנסה להפעיל ככה את ה SERVICESלך להתחל -> הפעלה:%SystemRoot%\system32\services.msc /s
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.