עבור לתוכן

מה קורה עם שמים ספק חזק או משהו על 1000W איזה מערכת ישנה?

Featured Replies

פורסם

לדוגמה לשים ספק מאוד חזק לSLi או משהו על משחב P-3 זה יהיה חזק מידי ויתפוצץ או משהו?

פורסם

אם הוא מתאים מבחינת חיבורים וכאלה לא יקרה שום דבר

פורסם

הדבר היחיד שיכול לקרות הוא שהרבה כסף יצא לך מהכיס ללא שום הצדקה

פורסם

ממש לא יצא לו הרבה כסף

ספק צורך מהמקור רק מה שהוא צריך כלומר....אם הוא ישים ספק 1000W על מערכת שצורכת 300 אז הספק יצרוך רק 300...

לא קיים דבר כזה שספק עובד על פיק כלומר הזמן כלומר עובד על ההספק המקסימלי שלו אם אין לו למי לפזר אותו...

מה כן...אם תיקח 2 ספקים אחד 500 ואחד 1000 שים את שניהם על מערכת שצורכת 300 W בערך ספק ה1000 יצרוך פחות זרם מהמקור מתח כלומר פחות כסף שתשלם בסוף...וזאת משום שלספקים בהספקים גדולים יותר יש נצילות גבוהה יותר והספק כמו שאומרים לא עובד על הספק גבוהה הרבה זמן מה שתורם לירידת "עייפות החומר" למרות שהחיסכון בכסף ועייפות החומר שולית לחלוטין ושואפת ל-0 אבל עדיין קיימת....למשתמש ביתי אין מה לעשות עם זה...

פורסם

אני חושב שהכוונה הייתה שהספק יהיה מבוזבז לחלוטין.....זה כמו שתיקנה ליברטי 400W לפנטיום 2....הספק עולה יותר מהמחשב....זו הכוונה במשפט:

הדבר היחיד שיכול לקרות הוא שהרבה כסף יצא לך מהכיס ללא שום הצדקה

פורסם

ממש לא יצא לו הרבה כסף

ספק צורך מהמקור רק מה שהוא צריך כלומר....אם הוא ישים ספק 1000W על מערכת שצורכת 300 אז הספק יצרוך רק 300...

לא קיים דבר כזה שספק עובד על פיק כלומר הזמן כלומר עובד על ההספק המקסימלי שלו אם אין לו למי לפזר אותו...

מה כן...אם תיקח 2 ספקים אחד 500 ואחד 1000 שים את שניהם על מערכת שצורכת 300 W בערך ספק ה1000 יצרוך פחות זרם מהמקור מתח כלומר פחות כסף שתשלם בסוף...וזאת משום שלספקים בהספקים גדולים יותר יש נצילות גבוהה יותר והספק כמו שאומרים לא עובד על הספק גבוהה הרבה זמן מה שתורם לירידת "עייפות החומר" למרות שהחיסכון בכסף ועייפות החומר שולית לחלוטין ושואפת ל-0 אבל עדיין קיימת....למשתמש ביתי אין מה לעשות עם זה...

הספק עצמו עולה הרבה כסף.
פורסם

הייתי שואל אם המחשב שלי נחשב ישן??

כי אני לא עובד עם AM2 ואני מתכנן לשדרג כרטיס מסך ל H2900.אבל ספק 1000W נישמע דמיוני מדי.אתה רוצה לומר לי ש 400W לא מספיק לכזה כרטיס מסך?

או 375...אני לא ממש זוכר כמה הוא.אבל הוא מקורי של HEC.

פורסם

ממש לא יצא לו הרבה כסף

הטענה שלך לא נכונה

זה מאוד תלוי בגרף היעילות של הספק

מאוד יכול להיות שהיעילות של ה-500W כפונקציה של 300W תהיה גבוהה מהיעילות של ה-1000W כפונקציה של 300W

פורסם

הטענה שלך לא נכונה

זה מאוד תלוי בגרף היעילות של הספק

מאוד יכול להיות שהיעילות של ה-500W כפונקציה של 300W תהיה גבוהה מהיעילות של ה-1000W כפונקציה של 300W

מה שאתה אומר זה נכון אבל ברוב המקרים לספק טוב עם יכולת אספקה גבוהה הנצילות תהיה טובה יותר שים לך שאני אומר ברוב ולא בכל

פורסם

אם שני הספקים באיכות דומה אפשר לצפות שה-500W יהיה טוב יותר מבחינת יעילות בתחום של ה-300W

פורסם

ככל שמתקרבים למקסימום שספק יכול לתת, ככה הוא יהיה יותר יעיל, חוץ משלקראת הסוף היעילות תתחיל לרדת קצת.

פורסם

לדוגמה לשים ספק מאוד חזק לSLi או משהו על משחב P-3 זה יהיה חזק מידי ויתפוצץ או משהו?

בגלקסי כתוב שצריך שהמערכת תצרוך מינימום מסויים בשביל לחבר אותו, אבל גם שם הדרישה רחוקה מאוד מ1000W.

פורסם

בגלקסי כתוב שצריך שהמערכת תצרוך מינימום מסויים בשביל לחבר אותו, אבל גם שם הדרישה רחוקה מאוד מ1000W.

אולי יש מינימום אבל זה סתם כי זה מאוד נמוך ורק אמור להרתיע אותך מלקנות משהו שלא מתאים לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים