עבור לתוכן

ארטיפקטים במשחקים ובווינדוס אחראי ניסיון OC

Featured Replies

פורסם

שלום,

אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- 6600GT בעזרת rivatuner. לאחר מכן התחלתי לשחק בOVERLORD ומיד אחרי ההפעלה הופיעו לי כתמים מרצדים בכול מיני צבעים, המשכתי לשחק ולאחר כמה זמן הופיעו מריחות בטקסטורות. יצאתי מהמשחק וניסיתי להוריד את ה OC אבל אפילו כשניסיתי לשים ערכים נמוכים ממה שהיה לי במקור, התוכנה אמרה אמרה לי כול הזמן שאי אפשר.

לפני זה התקנתי את גירסאת ה94.28 של הדריוורים לכרטיס מסך וכשניסיתי להיכנס ל Nvidia control panel לקח לו שנים, המחשב בקושי זז וראיתי ש WINLOGON ממש אוכל תCPU ... בגלל שהחלפתי דריוור ניסיתי לשים את הקודם אבל אותה בעיה הופיעה. החלטתי לפרמט והיום בבוקר הצלחתי לשחק ללא בעיות. יצאתי מהמשחק, חזרתי אליו ואז הופיעו שוב הריצודים, אבל ממש הרבה. וכול המשחק נמרח ונדפק. יצאתי וכול כמה שניות נהיה לי מסך שחור והווינדוס היה מלא בארטיפקטים. כיביתי את המחשב וניתקתי אותו מהחשמל. הדלקתי ולאוך מסך ההפעלה הופיעו לי כתמים מוזרים וגם עכשיו, כשאני כותב מופיעים לי כול הזמן פסים שחורים או אדומים בחלקים שונים של המסך... קראתי איפשהו שהסיבה יכולה להיות הספק כוח שלא מספק מספיק כוח לכרטיס, אבל הבעיה היא שזה הופיעה רק עכשיו, ולא בשום משחק אחר ואף פעם לא בווינדוס..בנוסף הכרטיס לא צורך חיבור חשמל חיצוני...

בנוגע לקירור, יש לי 6 מאוורים כש-4 מהם מכיניסים אוויר, ואחד ישר מול הכרטיס שמורכב עליו גוף קירור של זלמן והטמפרטורות במנוחה הן 43-45

למישהו יש מושג מה יכל להשתבש? ???

תוגה מראש...

פורסם

תשמע , זה ממש לא בטוח אבל זה נשמע כאילו הלך לך הכרטיס מסך..

היו לי את אותן תופעות עם 7900GT והוא הוחזר לחברה והוחלף..

מה קורה במשחקים אחרים אגב ? ניסיתי בעוד משחקים או 3DMARK ? ומה הטמפ' ?

פורסם

גם לי זה נראה כאילו הלך לך הכרטיס אחי :'(

פורסם

היי זה Shikli , הבחור שפתח את הדיון.

אחרי שכתבתי את הדיון סגרתי את המחשב ומאז ניסיתי להדליק את המחשב ובתחילה כשעוד עולה המסך ההתחלתי (השחור עם הכתוביות הלבונות) אז הוא מופיע בתוספת המון(!) ג'יבריש ברקע ועל הכתוביות עצמן וכאשר הוא עובר למסך הטעינה של הוינדווס יש המון פסים ציבעוניים על המסך ותמונה מעוותת.

יש מצב שפרט לכרטיס מסך הלך גם הלוח אם?

אני מחר כבר רוצה ללכת ל KSP ולקנות חדש כיוון שכבר אין ביטוח על המחשב...

אנא אודה על תגובה מהירה כיוון שזה לחוץ לי. תודה מראש לכל המגיבים...

פורסם

בעצב רב וביגון אנו מודיעים על פטירתו של כ. המסך שלך.

כנראה הקרור שלו לא הספיק והOC שלך היה גבוה מדי... קרה לי עם TI4600 ..... RIP

:'(

פורסם

תיגש לKSP ותקנה כרטיס חדש אין מה לעשות :(

פורסם

קשה לי להאמין שהם יעלו על זה שהוא עשה OC ולכן כנראה שלא יעשו לו בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים