עבור לתוכן

בעיית רזולוציה בעת התקנת VISTA עם מסך CMV 221D וכרטיס X190

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מסך CHIMEI CMV 221D וכרטיס מסך 3DConnect X1900XT 512MB.

כאשר אני מתקין את VISTA, היא מאפשרת בהגרות למסך להגיע לרזולוציה של 1024X768 בלבד.

גם לאחר התקנת הדרייברים העדכניים של ATI, זה לא משתנה.

רק אחרי שחיברתי במקביל מסך אחר (LG L1732P), ויסטה זיהתה אותו ונתנה לי לטפס עד לרזולוציה נייטיב שלו (1280x1024),

ואחרי שניתקתי אותו, יכולתי להעלות את ה- CHIMEI לנייטיב שלו (1680x1050).

שני המסכים מחוברים ב- DVI.

יציאת הטלויזיה עובדת נהדר במקביל לחיבור המסך, וחוצמזה המסך עובד נפלא.

השאלה שלי היא ממה זה נובע, וכיצד ניתן להתמודד עם התקלה בלי חיבור של מסך אחר (שלאו דווקא יהיה לי במקרים הבאים).

פורסם

תסיר את הדריברים של ATI , תתקין מחדש גירסא ישנה יותר ותראה האם זה ממשיך כך

כמו כן תעדכן בעזרת Windows Update

פורסם
  • מחבר

איזו גרסה ישנה של ATI ל- VISTA רלוונטית?

ב- WINDOWS UPDATE הכל מעודכן (ודרך אגב, טרם התקנת הדרייברים של ATI הוא לא המליץ על שום עדכון, שכן הוא השתמש בדרייברים של MS לסדרת X1900).

פורסם

גם אצלי לאחר התקנה של המערכת והסרה והתקנה של דרייברים- הוא לא נותן לי להגיע לרזולוציה הטבעית (1280X1024) ומגביל ל- 1024X768 דרך הקונטרול סנטר של ATI.

אבל אם אני משנה את הרזולוציה דרך הווינדוז פעם אחת- אני כבר יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה דרך הדרייבר.

פורסם

איזו גרסה ישנה של ATI ל- VISTA רלוונטית?

ב- WINDOWS UPDATE הכל מעודכן (ודרך אגב, טרם התקנת הדרייברים של ATI הוא לא המליץ על שום עדכון, שכן הוא השתמש בדרייברים של MS לסדרת X1900).

אם הדריברים של הכרטיס מסך מעודכנים דרך Windows Vista אז תתקין את הדריבר של ATI

פורסם
  • מחבר

התקנתי במחיצה נפרדת ויסטה נוספת. התקנתי גרסה 7.4 של ATI לויסטה (הכי ישן שמצאתי), לא עזר. שוב, הייתי צריך לחבר את המסך השני, אותו המחשב יודע לזהות ברזולוציית הטבעית, ורק לאחר מכן יכולתי לט]ס לרזולוציה הטבעית של ה- CMV.

הגרסה הנוכחית שלי לדרייברים בויסטה זה 7.6. אני בטוח כמעט לחלוטין שהבעיה היא במסך ולא בויסטה.

השאלה אם מישהו מכיר את המסכים האלה ויודע ממה נובעת הבעיה ואיך אפשר לעקוף אותה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים