פורסם 2007 ביוני 2918 שנים שלום קראתי לאחרונה שיש בעיות עם המעבדים של אינטל הcore 2 והם גורמים לניטרול העכבר, המקלדת וגורמים למסכים כחולים( מה שלי אישית קורה מדי פעם). מייקרוסופט שיחררו עידכון "קריטי" לפי דבריהם אבל לאחר שהורדתי אותו וניסיתי להתקין הוא רושם לי שהעדכון לא מתאים לשפה שמותקנת אצלי במחשב(עברית) ולכן אי אפשר להתקין. מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות?. יש לי מערכת הפעלה xp 32 bit תודה
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אמרו שבינתיים אף משתמש לא נתקל בבעיה. אם העידכון לא מתאים לשפה של המערכת שלך, אתה תמיד יכול להוריד את עדכון הביוס.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אפשר להתקין את העידכון של microsoft פשוט תחליף את השפה לאנגלית דרך לוח הבקרה -> הגדרות שפה
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים שלום קראתי לאחרונה שיש בעיות עם המעבדים של אינטל הcore 2 והם גורמים לניטרול העכבר, המקלדת וגורמים למסכים כחולים( מה שלי אישית קורה מדי פעם). מייקרוסופט שיחררו עידכון "קריטי" לפי דבריהם אבל לאחר שהורדתי אותו וניסיתי להתקין הוא רושם לי שהעדכון לא מתאים לשפה שמותקנת אצלי במחשב(עברית) ולכן אי אפשר להתקין. מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות?. יש לי מערכת הפעלה xp 32 bit תודהתוקיד באנגלית.יתאים.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים תעבוד עם Windows Updateלמרות שלא שמעתי על התקלה הנ"ל , איזה לוח יש ברשותך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.