עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבר מכרטיס סים רגיל לדור 3.

Featured Replies

פורסם

אח שלי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר דור 3 Nokia N80.

הוא הלך לאורנג' במטרה שיעבירו לו כרטיס לדור 3 והם לא מסכימים בגלל שהם טוענים שמפני שהחברה לא תומכת בפלאפון אז הם לא יכולים להעביר אותו לדור 3. יש דרך כן להעביר את המכשיר לדור 3? הם לא מוכנים גם להעביר אותו תמורת סכום כסף כלשהו.. שזה מוזר. סך הכל לקוח של אורנג' שרוצה לעבור לדור 3 פשוט ממכשיר שלא נקנה אצלם.

ודרך אגב, אולי זו דרך לעקוף את הדרישה המטומטמת של אורנג'. אם נגיד אני אקח את הפלאפון של אח שלי (שיש לי כבר דור 3) , ואח שלי ייקח את הפלאפון שלי, שהוא דור 3, וישים בו כרטיס דור 2 , אז האם הוא יוכל ללכת לאורנג' ולבקש לשדרג לו את הסים לסים דור 3?

פורסם

בעיקרון זה סתם בלאגן שהחברה עושה בגלל שהמכשיר לא נקנה אצלה

אבל עם תתן לאחיך את המכשיר שלך במידה והוא חוקי

רוב האופציות שהם יתנו לו כרטיס דור שלישי

וחוץ מזה שהוא עדיין יכול לעבוד עם המכשיר גם עם הכרטיס הרגיל

רק שלא יהיו לו כמה אופציות כמו השיחות וידאו

פורסם

קראתי שיש אופציה להגדרה בטלפון כך שהוא יכול לעבוד עם כרטיס רגיל

פורסם

אח שלי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר דור 3 Nokia N80.

הוא הלך לאורנג' במטרה שיעבירו לו כרטיס לדור 3 והם לא מסכימים בגלל שהם טוענים שמפני שהחברה לא תומכת בפלאפון אז הם לא יכולים להעביר אותו לדור 3. יש דרך כן להעביר את המכשיר לדור 3? הם לא מוכנים גם להעביר אותו תמורת סכום כסף כלשהו.. שזה מוזר. סך הכל לקוח של אורנג' שרוצה לעבור לדור 3 פשוט ממכשיר שלא נקנה אצלם.

ודרך אגב, אולי זו דרך לעקוף את הדרישה המטומטמת של אורנג'. אם נגיד אני אקח את הפלאפון של אח שלי (שיש לי כבר דור 3) , ואח שלי ייקח את הפלאפון שלי, שהוא דור 3, וישים בו כרטיס דור 2 , אז האם הוא יוכל ללכת לאורנג' ולבקש לשדרג לו את הסים לסים דור 3?

אני לא חושב שיש דבר כזה סים דור X. יש סים שהוא אחראי על הזהות של הפלפון שלך. קח סים (שאתה יודע מה הקוד שלו, כי במכשירים שהם לא של החברה צריך בד"כ את הקוד של הסים) ותכניס לפלאפון וזה אמור לעבוד.
פורסם
  • מחבר

הכרטיס עובד בפלאפון, הוא העביר מהפלאפון הקודם 6230i (אני חושב שזה המספר שלו) כרטיס סים לפלאפון החדש. עכשיו הוא אמר לי שיש דברים מסויימים שלא עובדים לו בפלאפון החדש, כי הכרטיס סים הוא עובד על דור 2.. לדוגמא אפליקצייה של ג'ימייל, לא עובדת לו בפלאפון, ולי כן.

וכנראה שכן יש כזה דבר כרטיס סים מדור מסויים, או שמותאם לדור מסויים, כי אחרת לא היו שמים לי בפלאפון דור שלישי כרטיס סים חדש, וחוסמים את הישן.

פורסם

מומלץ לך להגדיר את המכשיר על רשת דור שני,מ2 סיבות:

1. ככה גם לא תצטרך לשדרג לסים דור 3

2. N80 סובל מסוללה חלשה להחריד, על מצב דור שלוש הסוללה לא שורדת יום, לכן בכל אופן מומלץ להגדיר על דור שני.

בכלל, למי שיש מכשיר דור שלישי והוא אינו משתמש בשיחות וידיאו או באינטרנט כדאי להגדיר על 2G, ותראו פלאים

פורסם
  • מחבר

מומלץ לך להגדיר את המכשיר על רשת דור שני,מ2 סיבות:

1. ככה גם לא תצטרך לשדרג לסים דור 3

2. N80 סובל מסוללה חלשה להחריד, על מצב דור שלוש הסוללה לא שורדת יום, לכן בכל אופן מומלץ להגדיר על דור שני.

בכלל, למי שיש מכשיר דור שלישי והוא אינו משתמש בשיחות וידיאו או באינטרנט כדאי להגדיר על 2G, ותראו פלאים

איך מגדירים פלאפון על איזה דור לעבוד? ודבר שני, אני חושב שאח שלי כן צריך דור 3 אחרת הוא לא היה מעוניין לשדרג את הסים לדור 3.

פורסם

אם כך אז הN80 הוא לא הבחירה המולצת בשבילו, שלפחות יבטל את הBT והWIFI

מעבר לדור שני, הממ

תפריט,הגדרות,רשתות ושם אמור להיות הגדרת רשת או משהו.. אני לא זוכר

פורסם
  • מחבר

ואיך אני, שיש לי את הK610i יכול להגדיר שיעבוד על דור 2?

אני אשאל כאן גם שאלה אחרת, מה ההבדלים הגדולים בין הדור השני לדור השלישי? כלומר, אם אני לא משתמש נגיד בטלוויזיה ובשיחות וידאו, אז האם יש לי סיבה להיות בדור השלישי? מה ייחשב דור שלישי באינטרנט? ומה הם ההבדלים שיהיו אם אני אעבור לדור 2?

אני יודע שאלה הרבה שאלות, ואולי יישמע כאילו אני לא קשור לעולם כל כך, פשוט לא התעניינתי בכל העניין של הדורות בפלאפון.. זה לא כזה שינה לי אי פעם.. העיקר שיהיה פלאפון ואינטרנט שאני אוכל לקרוא כתבות .. אלה היו השימושים העיקריים.. אם עכשיו דור 3 יוכל להוסיף לי עוד אפשרויות רבות, אשמח לדעת מה הן.

פורסם

אם אתה לא משתמש בדברים שציינת ובמהירות אינטרנט גבוהה יותר מבדור 2, אינך צריך לפעול על דור 3

אני לא ממש זוכר איך משנים בK610 למרות שלפני שבועיים שיניתי בעצמי.

לך להגדרות ותחפש משהו שקשור לרשתות.. ושם תנבור קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים