פורסם 2007 ביוני 2918 שנים יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבדמשהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים יכול להיות שאבק חוסם את פתחי האוורור. תנסה לנשוף על המחשב איפה שיש פתחי אוורור בשביל להוציא את האבק.אם לא עוזר, ובא לך, תפתח אותו ותבדוק שהמאוורר מסתובב.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים זה לא קצת מסוכן לפתוח אותו? או שזה לא בעיה?את האמת אין לי נייד, אז אני לא יודע עד כמה מסובך לפרק אותו.אני מציע שתשאל פה מישהו שיודע, אבל אני לא מאמין שזה מסוכן
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אין בעיה לפתוח את הנייד אבל אם אתה לא בטוח תירשום בצד על נייר את סדר הפירוק
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים זה לא קצת מסוכן לפתוח אותו? או שזה לא בעיה?תנסה להשיג ממישהו את גיליון החודש של PC MAG. יש שם הסבר איך לפתוח את המחשב הנייד.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מדריך שלם על פירוק מחשב נייד והרכבתויכול מאוד להיות כי המאורר שנמצא על המעבד אינו מפזר את החום כמו שצריך עקב בעייה במאורר או שהוא מלא אבק
פורסם 2007 ביולי 218 שנים כמו שכבר אמרו, כנראה המאוורר לא עובד או מסתובב לאט מידי או שהמאוורר סתום מאבק, המעבד מתחמם יתר על המידה והמחשב מתכבה כדי שלא ייהרס.אתה יכול לבדוק באמצעות תוכנת "ספיד פאן" את מהירות סיבוב המאווררים ואת הטמפ'.גם לי יש מחשב נייד של אייסר ואני יכול לראות בגב המחשב אם המאוורר עובד או לא מבלי לפתוח את המחשב, אתה לא יכול לראות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.