פורסם 2007 ביוני 2918 שנים לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי.לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות).שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו.יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט.בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים).אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות.זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי.יש למישהו פיתרון לבעיה?
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים חייבים לבדוק את המחשב עם תוכנות בדיקה..(באופן כלל כל חלק במחשב יכול לעשות דבר כזה - אפילו כבל IDE/SATA) אבל נראה לי שיש בעיה בכרטיס מסך....תנסה להרויד תכונה של 3DMark ולעשות בדיקה אם הוא ניתקע לך גם שם ...אז את היודע שזה 80% כרטיס מסך,אבל יכול להיות מעבד גם..אחי נראה לי המחשב שלך צריך בדיקהה מקיפה של כל החומרה...תעדכן איך הצלחת לפתור את הבעיה..
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעה כזאת:Pri Slave Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and ReplacePress F1 To Resumeיכול להיות שזה קשור?
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים כשאתה מדליק את המחשב הוא עושה בדיקת SMART לכונן הקשיחהוא כותב לך שהמצב שלו רע, תגבה אותו ותחליף
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר אין על הדיסק הקשיח הזה אפילו לא קובץ אחד אז אין לי מה לגבות.הוא עושה לי בעיות כבר הרבה זמן ולכן פשוט לא השתמשתי בו.אז פשוט לנתק אותו וזהו? זה מה שיפתור את התקיעות?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אכן כן , ההארדיסק זה מה שגורם לכל הבלאגן כמו כן תבדוק שהדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים ...
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים כמעט בטוח כי הדיסק הקשיח בשלבי גסיסה כדי לאמת את החשש בדוק בעזרת Data Lifeguard Tools 11.0 for DOS
פורסם 2007 ביולי 118 שנים אין צורך בבדיקה אפילו..אם הוא מודיעה שיש לך איזה בעיה של SMARTאז תחליף את הדיסק וזה יסתדר לך......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.