פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר בגלל שלמדתי בהנדסאים (ליד אוניברסיטת תל אביב) הציעו לי לחתום שנה קבע מראש בשביל תפקיד באזור ה- אלק'\מחשבים ביחידות כמו חיל האויר\חיל הים\קשר... מקווה שיצא מזה משהו :
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים בגלל שלמדתי בהנדסאים (ליד אוניברסיטת תל אביב) הציעו לי לחתום שנה קבע מראש בשביל תפקיד באזור ה- אלק'\מחשבים ביחידות כמו חיל האויר\חיל הים\קשר... מקווה שיצא מזה משהו : זה אומר שכנראה תעבור קורס בבמר"ם ותעבוד במקצוע באחת החילות האלה. אם שואלים אותך לאיפה אתה רוצה - רק חיל האוויר, תנאי השירות הכי טובים בצה"ל... והם אפילו לא מתביישים להודות בזה (אם/כשתגיע בפעם הראשונה ליחידת המיון של חיל האוויר תראה את סרטון הקבלה לחיל האוויר ותבין). אפשרות שניה חיל היים. ותנסה להתרחק מחיל הקשר כמו מאש... ד"א אני בחיל האוויר.
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים בהצלחה.. :AR15: תשמור על עצמך ואל תשכח לא להפיל את הסבון הוא לא הולך לכלא . כמובן הרבה בהצלחה , ואל תשכח לבקר כאן בפורום בשבתות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.