עבור לתוכן

מה מבין השניים עדיף לקנות?,וכמה הOC יעזור לי (תקציב,אם גבוהה צריך לוותר על משהו)

Featured Replies

פורסם

לא יודע. הOC "האוטומטי" קובע תדרים שונים בכל פעם,מנסיון.

הרבה יותר עדיף לעשות בצורה ידנית.

פורסם
  • מחבר

לא יודע. הOC "האוטומטי" קובע תדרים שונים בכל פעם,מנסיון.

הרבה יותר עדיף לעשות בצורה ידנית.

אני ממש מפחד על הכרטיס מסך :bunny:

כמו שהלוואי שלמעבד הייתה תוכנה לOC אוטומטי :jump:

פורסם

אור,

שכח מכרטיס עם OC מהיצרן . זאת שטות גמורה שרק פראיירים קונים !! (כמוני בעבר עם BFG 7900GT)..

הכרטיס שלי נדפק אחרי פחות משנה והלך לעולמו. לא קבלתי כרטיס חדש זהה כי BFG כבר לא ייצרו אותו והכרטיס הוחלף לי ל 8600GTS של INNO3D בכלל..

אז אחריות לכל החיים זה חארטה בארטה ו OC מהיצרן זה עוד יותר חארטה. גם נעה מחשבים זה חארטה ויש להם שרות במימוש אחריות של ילדים בני 6..

קנה כרטיס ללא שום OC מהיצרן במחיר הכי נמוך שתמצא (ממליץ לך לא מנעה מחשבים - אתה מוזמן לקרוא דיונים של גולשים כאן באתר על מקרים שהיו להם איתם כולל אני..) ואל תעשה לו בכלל OC. הכרטיס מספיק חזק כרגע.. כשתגיע ליום שתצתרך OC כבר יעזרו לך בפורום אובר וקירור איך עושים את זה בבטחה ללא גרימת נזק ..

שבת שלום וקנייה נבונה..

פורסם
  • מחבר

אור,

שכח מכרטיס עם OC מהיצרן . זאת שטות גמורה שרק פראיירים קונים !! (כמוני בעבר עם BFG 7900GT)..

הכרטיס שלי נדפק אחרי פחות משנה והלך לעולמו. לא קבלתי כרטיס חדש זהה כי BFG כבר לא ייצרו אותו והכרטיס הוחלף לי ל 8600GTS של INNO3D בכלל..

אז אחריות לכל החיים זה חארטה בארטה ו OC מהיצרן זה עוד יותר חארטה. גם נעה מחשבים זה חארטה ויש להם שרות במימוש אחריות של ילדים בני 6..

קנה כרטיס ללא שום OC מהיצרן במחיר הכי נמוך שתמצא (ממליץ לך לא מנעה מחשבים - אתה מוזמן לקרוא דיונים של גולשים כאן באתר על מקרים שהיו להם איתם כולל אני..) ואל תעשה לו בכלל OC. הכרטיס מספיק חזק כרגע.. כשתגיע ליום שתצתרך OC כבר יעזרו לך בפורום אובר וקירור איך עושים את זה בבטחה ללא גרימת נזק ..

שבת שלום וקנייה נבונה..

כמה הOC יעזור לי להתקרב לGTX עם מסך 20''?

פורסם

בטוח שיעזור מעט.. אבל יש עוד דברים חוץ מתדרים בכרטיס המסך..

ככה שלעולם לא תגיע ל GTX.

לפי דעתי ה GTS יספיק לך ..

פורסם
  • מחבר

בטוח שיעזור מעט.. אבל יש עוד דברים חוץ מתדרים בכרטיס המסך..

ככה שלעולם לא תגיע ל GTX.

לפי דעתי ה GTS יספיק לך ..

כן אני גם חושב,

ממילא עוד שנה וחצי-שנתיים כולנו נצטרך להחליף את כרטיס המסך שלנו,

ואיך לאומתו ה2900XT, הוא יסתדר עם אוברקלוק?

פורסם

הוא יסתדר אך לא תוכל להגיע איתו לתוצאות יותר מדי גבוהות כי גם בסטוק הוא חם מאוד וצורך המון חשמל.

פורסם
  • מחבר

הוא יסתדר אך לא תוכל להגיע איתו לתוצאות יותר מדי גבוהות כי גם בסטוק הוא חם מאוד וצורך המון חשמל.

ומה עם הזה של ג'יגה בייט (עם שלוש היטפייפים במקום ה2?)

פורסם

ומה עם הזה של ג'יגה בייט (עם שלוש היטפייפים במקום ה2?)

ההיטפיפ הנוסף לא ישפר את הטמפ' כ"כ.
פורסם
  • מחבר

ההיטפיפ הנוסף לא ישפר את הטמפ' כ"כ.

כמו שאמרתי, לך תדע אם זה רק היטפייפ :jump:

וללא קשר, איזה תוכנת המרה הכי טובה לאוברקלוק אוטומטי ל8800GTS 640MB?

פורסם

coolbits 2 ואתה חולם בהקיץ בקשר ל2900.

פורסם
  • מחבר

coolbits 2 ואתה חולם בהקיץ בקשר ל2900.

היא מאפשרת אוברקלוק אוטומטי?

(ועד כמה היא מותחת אותו?

פורסם

זה מוסיף לך עוד אפשרויות מתקדמות בדריוור אחד מהם הוא OC. יש שם כפתור שנותן לדריוור לבחור את התדר האופטימלי(מאין OC אוטומטי כמו שאתה מגדיר אותו). איאפשר לדעת עד לאיפה הוא ימתח אותו כי זה משתנה כל פעם אבל מה שבטוח לפחות מהנסיון שלי שעם OC ידני אפשר להגיע ליותר.

פורסם
  • מחבר

זה מוסיף לך עוד אפשרויות מתקדמות בדריוור אחד מהם הוא OC. יש שם כפתור שנותן לדריוור לבחור את התדר האופטימלי(מאין OC אוטומטי כמו שאתה מגדיר אותו). איאפשר לדעת עד לאיפה הוא ימתח אותו כי זה משתנה כל פעם אבל מה שבטוח לפחות מהנסיון שלי שעם OC ידני אפשר להגיע ליותר.

תודה, אני חושב שהשאלות של הנושא הזה נענו כגון:

האם כדאי לקנות כרטיס מסך עם אוברקלוק מהמפעל?

לא, לא כדאי.

האם האוברקלוק האוטומטי יעבור את האוברקלוק מהמפעל?

סביר להניח שכן, אך בדרך כלל זה תלוי בדברים אחרים.

כמה האוברקלוק יעזור לי להשוות את הGTS לGTX?

הם אף פעם לא ישתוו, אולי עם אוברקלוק, קירור מים וכל מני דברים, אך תוכל בכל זאת להתקרה אליו.

איזו תוכנה הכי טובה לאוברקלוק אוטומטי ל8800GTS?

Coolbits 2.

תודה לכולם!!! :yelclap:

(אם יש למישהו התנגדות לתשובות הללו חופשי להתנגד ולכתוב את דעתו) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים