עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על ספק ומארז תקציב 530 ש"ח

Featured Replies

פורסם

האם הספק Delta 400W PFC V2.2 120MM Sata 24Pin והמארז A-Top Gladiator BLACK NO PSU יחזיקו את המפרט הזה:

Products Price Qty 
מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM AM250DCT ¤872 1
לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤476 1
מארזים A-Top Gladiator BLACK NO PSU ¤396 1
ספקי כוח Delta 400W PFC V2.2 120MM Sata 24Pin ¤212 1
זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤264 1
קשיחים WD 250GB SATA II WD2500AAJS ¤387 1
כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail ¤845 1
כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤37 1
כוננים אופטים Sony DVD Rom X16/40 Black DDU-1615B2 ¤109 1
צורבים LG H42LK DVD-RW Dual Layer X18 LightScribe Black ¤189 1
הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤137 1
גיימינג Genius Headphones Microphone HS-02I ¤43 1
Total Price : ¤3967

והאם המחשב יהיה שקט?

פורסם

לא מכיר אבל נשמע ג'ינרי ;D

אם לא אכפת לך עיצוב אז קח את זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1517

שיש גם בשחור וא זול וטוב.

ספק: מתוכנן OC?

אם לא אז זה יהיה מצוין: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2096

אם כן אז קח את זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1620

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

האם הספק Delta 400W PFC V2.2 120MM Sata 24Pin והמארז A-Top Gladiator BLACK NO PSU יחזיקו את המפרט הזה:

אני מכיר את המארז והספק האלו, וכן הספק יחזיק את המפרט, והמאז בסדר גמור....

בקשר לשקט... תשנה קירור למעבד ותקבל שקט במידה מסויימת, בכללי אין במפרט דגש גדול על שקט אבל הוא גם לא מאוד רועש...

פורסם

אני מכיר את המארז והספק האלו, וכן הספק יחזיק את המפרט, והמאז בסדר גמור....

בקשר לשקט... תשנה קירור למעבד ותקבל שקט במידה מסויימת, בכללי אין במפרט דגש גדול על שקט אבל הוא גם לא מאוד רועש...

לתא עדיף מה שאני הצעתי?

פורסם

דבר ראשון הוא לא ביקש הצעה, הוא שאל אם הם בסדר... והם כן...

את המארז אתה לא מכיר, אם היית מכיר היית יודע שזה מארז TOOLESS מאוד מאוורר, והוא מארז לא רע בכלל, מה גם שהבנאדם כנראה לקח אותו בגלל העיצוב, המארז הזה מעוצב טוב ואין שום דבר רע בו, גם ההתקנה של הרכיבים היא די פשוטה...

לגבי הספק, גם אותו אני מכיר ואני התרשמתי ממנו לטובה, מהאריזה ומהספק, הוא מאוד שקט ועד היום מחזיק מפרטים כבדים יותר מהמפרט של הבחור.

כמובן שכל מה שאני אומר זה מנסיון, התעסקתי עם הריכיבים האלו לא פעם אחת וסך הכל די מרוצה מהם...

אין שום דבר רע בחלקים במפרט שלו ולכן אין סיבה להמליץ לו על אחרים, מה גם שהוא לא בדיוק ביקש המלצה...

פורסם

דבר ראשון הוא לא ביקש הצעה, הוא שאל אם הם בסדר... והם כן...

את המארז אתה לא מכיר, אם היית מכיר היית יודע שזה מארז TOOLESS מאוד מאוורר, והוא מארז לא רע בכלל, מה גם שהבנאדם כנראה לקח אותו בגלל העיצוב, המארז הזה מעוצב טוב ואין שום דבר רע בו, גם ההתקנה של הרכיבים היא די פשוטה...

לגבי הספק, גם אותו אני מכיר ואני התרשמתי ממנו לטובה, מהאריזה ומהספק, הוא מאוד שקט ועד היום מחזיק מפרטים כבדים יותר מהמפרט של הבחור.

כמובן שכל מה שאני אומר זה מנסיון, התעסקתי עם הריכיבים האלו לא פעם אחת וסך הכל די מרוצה מהם...

אין שום דבר רע בחלקים במפרט שלו ולכן אין סיבה להמליץ לו על אחרים, מה גם שהוא לא בדיוק ביקש המלצה...

סליחה פשוט הצעתי לו משהו אחר שאני מכיר.

פורסם

הספק זבל

המארז באיכות יחסית גבוהה (יחסית לג'נרי) אבל לא עומד בקו האיכות של מארזים שהם קצת יותר מג'נריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים