פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים ALLAHH!!! חברה זוכרים את המודינג שעשיתי מקרטון למארז? (יש אותו בגלרייה פה) אז המשכתי למנדג את המארז! קודם כל, הנה המארז לפני: והנה התמונות החדשות בלעדיייי!!! עכשיו קצת פרטים על המשך המודינג שלי (הוספת לדים). השתמשתי בלדים של 3.5 וולט בעוצמה של 3700 קנדל, כחולים. לד אחד כזה עלה לי 8 שקל. חשוב לציין שהכל נעשה ע"י הלחמות וחיבור נגדים, כולל שרוולי כיווץ. 3 לדים מלמעלה, ואני מוסיף בהמשך עוד 2 לדים למטה. יצא פצצה וזה נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שזה נראה בתמונות!
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים נראה נחמד מאד...כבר אמרתי לך באיציק, שאני ממליץ בחום ( LOL ), שתעשה את החלון מחדש, זה פשוט נראה נורא :-X
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר 3 לדים = סך הכל 24 שקל ;Dנגדים וחוטים לא עולים המון, והשגתי בחינם.הלדים באמת אבל ממש חזקים, מה שאתם רואים בתמונה זה בעצם רק 2 לדים,הלד השלישי הוא בסוף המארז לא רואים אותו כמעט.קניתי אותם בחנות אלקטרוניקה פשוטה בקרית ביאליק בשם היפרטרוניקס,הם רימו אותי, אמרו לי שהלדים הם 1.5 וולט.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים חחאתה יכול להגיד לי איפה בקרית ביאליק?אני חיפאי ולפעמים אני בקריה שלכם...י לי משפחה שםאז אני יקנה כמה לדיםראית פעם קתודה? יש "תחרות" לזה?
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר אופס שיט זה לא בקרית ביאליק טעות שלי.זה בקרית מוצקין, מגיעים שם לצומת של קרית ביאליק וקרית מוצקין,איפה שיש פיצה דומינוס בצומת,פונים לכיוון קרית מוצקין וממשיכים טיפה ישר,יש שם מלא חנויות, ממשיכים עוד קצת עד שרואים שלט "היפרטרוניקס".
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים וליתר יותר נוחות - בפניה במוצרט אתה פונה שמאלה (אם אתה בא מחיפה) וממשיך קצת עד שאתה מגיע לחנות
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים הוא לקח 3 לדים אולטרה ברייט בצבע כחול וחיבר אותם בתוספת נגד אל חיבור המולקס של הספק.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אם אתם רוצים לדים איכותיים וזולים כנסו לפהחנות אלקטרוניקה שיש בה כמעט הכל.קניתי 39 לדים בכל מיני צבעים זוהרים ב 161 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.