פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אני עובד עם מערכת הפעלה windows XP PRO SP2 ובמחשב שלי מספר חיבורי יו אס בי.הבעיה היא שווינסוס מזהה את היציאות של המחשב כ USB 1 ולא 2 .זה מקשה עליי מאוד מכיוון שברצוני לחבר הרדיסק חיצוני וקצב העברה הוא איטי מאוד בצורת USB 1 .לוח האם של המחשב שלי הוא ASUS P5GD1http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=163&modelmenu=1כתוב במפורש:"PCI Express x1 interfaces and 8 high-speed USB 2.0 ports"קיבלתי הצעות של התקנת הווינדוס מחדש אך זה דורש פירמוט וגיבוי ועבודה ארוכה. רציתי לדעת אם יש פתרון אחר לבעיה- פאטצ' מסויים או דרייבר..תודה רבהBISLY
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר איך אני עושה זאת?יש שם איזה 100 קבצי דרייבירים להורדה...או שהכוונה שאני אתקין מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם? איך אני מסיר ומתקין מחדש?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים עדיף שתתקין מהאתר , הדרייברים יותר מעודכנים שם , כמו כן תבדוק שהוינדוס שלך מעודכן (דרך Windows Update ) ..
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מישהו?? בבקשה?הקפצת דיון אסורה ונוגדת את חוקי הפורום ולכן, יש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר באזהרה השלישית אתה תנעל / תורחק מהפורוםעכשיו גם לא תקבל תשובה לשאלתך וחבלננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.