עבור לתוכן

בעיה גדולה :-( צריך עזרה ממכם!

Featured Replies

פורסם

אני מחובר בכבלים דרך בזק בינלאומי על חבילה של מגה וחצי (מת"ב).

עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי פינגים עצומים לחו"ל!!!

לפני מספר ימים היה לי משחק עם הקלאן שלי (TO) בחול

היה לי פינג שנע בין 700-750, כאשר לשאר חברי לקבוצה, שהיו מישראל, היה פינגים באיזור ה 200-300 כשלי מכל הקלאן יש את המהירות חיבור הגדולה ביותר (כמעט)

מלבד זאת, אני שם לב שהפינגים שלי מאוד נמוכים לחו"ל ואני משלם המון כסף בשביל המגה וחצי, ואחרי שקיבלתי כאלו פינגים וחטפתי כאלו עצבים מאוד שוקל את המשך חברותי בבזק בינלאומי.

היום התקשרתי לקווי זהב (כי שמעתי שהם מאוד טובים בפינגים לחול ובכלל הם טובים) והם אמרו שאין בעיה.

גם דיברתי עם בזק בינלאומי ועם הקשרי לקוחות שלהם, שם התחילו (ככה נראה לי) לז**ן לי תשכל: הם אמרו שאין קשר אליהם, אלא למתב כי אני בעצם גולש דרך מתב, וכל מיני שטויות כאלה וקצת הצליחו להרגיע אותי אבל עדיין אני מאוד חושש שהם קצת מרמים אותי ואני יכול לקבל פינגים ומהירות טובה יותר בחברה אחרת.

אגב: בזמן המשחק (כשהיה לי פינג 700...) התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והסברתי להם שאני מקבל פינגים מאוד מאוד גבוהים, והוא ביקש ממני את האיי פי של השרת ועוד כל מיני, בסופו של דבר הוא ראה שאכן הפינג שלי עצום (לפחות ביחס לשאר חברי הישראלים לקבוצה).

אז מה הוא אמר לי אתם שואלים?! הוא אמר לי (ואני מצטט) שלספקיות אינטרנט יש שרתים בעולם וכנראה השרת שאני משחק אצלו (זה עם ה 700 פינג) מרוחק לשרת של בזק בינלאומי

אני לא יודע מה לעשות אני כבר מיואש עצבני ועייף מכל הסיפור הזה :-(

מה אתם ממליצים לי לעשות???

לעבור ספקית או שמא להשאר בכלל בבזק בינלאומי ולסבול מחרא של פינגים

או האם בכלל לעבור לאיי די אס אל?!

אני ממש מבולבל מישהו יכול לעזור לי

פורסם

אם אתה עושה פינגים לאתרים ישראלים גם יש לך בעיה?

ומה עם אתרים בחו"ל?

אני היתי בודקת קודם אם יש לך בעיה כל שהיא במחשב ואז היתי מחפש אשמים...

תעדכן אותי מה קורה

פורסם

אני מאוד מאוד ממליץ לך (מנסיון גדול מאוד)

לעבור ל- ADSL

כבלים זה פשוט ביזיון גם אם אתה מובר דרך חייגן או דרך דף הבית..

אם אתה עדיין רוצצה להשאר בכבלים הייתי ממליץ לך להצטרף לאינטרנט זהב

יש להם את הפינגים הכי טובים גם לארץ וגם לחו"ל אבל רק שתדע שאי אפשר להתחבר אצלהם דרך דף הבית של ערוצי זהב... (זה הפאק היחיד)

ואם אתה עובר ל- ADSL תצטרף גם לאינטרנט זהב כי פשוט הם הכי טובים אין מה לעשות...

ורק שתדע אני עם 012 והפינגים שלהם בכלל לא משהו...

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29366

ואתה תראה שם כמה אנשים שממליצים על אינטרנט זהב וזה לא רק אצלהם..

גם חברים שלי מחוברים אליהם והם מרוצים אפילו יותר מדי..

ורק אני תקוע עם 012 (בגלל תקופת ההתחייבות) :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים