פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים יש לי 2 מחשבים שבשניהם מותקן WIN XP PROהאחד הוא מחשב שולחני והאחר מחשב נייד.עכשיו אני רוצה להעביר קבצין מהמחשב השולחני למחשב הנייד ורציתי לדעת מהי הדרך המהירה ביותר?יש לי כבל רשת אם זה עוזרואני חשבתי דרך חיבור USB תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים קבצין (X2), דרל?? אחח ;D, אנשים...לא כדאי לנסות להעביר קבצין (LOL), בין 2 מחשבים בעזרת USB אתה צריך מרכזת מיוחדת שעולה בסביבות 300 ש"ח.הכי פשוט זה ללכת לחנות ולקנות כבל רשת מוצלב, ולחבר בין שני המחשבים ויש לך העברת מידע של 10 מגה בייט בשניה!נ.ב הכבל הרגיל שלך לא יעזור (אלא עם כן יש לך האב)
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר טעיתי במילה קבצים.אבל בוא נעזוב את זהיש לי כבל רשת שחיברתי למחשב שולחני אחר כלומר חיברתי 2 מחשבים שולחניים איתועכשיו בעזרת אותו כבל חיברתי בין מחשב נייד למחשב שולחניאני מצליח לשתף אינטרנט בינהם אבל לא קבצים.אתה יודע איך ניתן לפתור את זה?
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים יש כבלים USB שכן אפשר לחבר ממחשב למחשב בלי רכזת מיוחדת.. בכל אופן, תצרוב על RW ותשים במחשב השני.. או שתקנה שני כרטיסי רשת עם כבל מוצלב עם אתה צריך להעביר הרבה דברים..
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר לא ציינתיאבל בשניהם יש כרטיסי רשתהאינטרנט עובד רק שיתוף קבצים לא ממש מצליח
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים דאג שבשניהם מותקן client for microsoft networks ן file and printer sharing for microsoft networksזה נמצא בסעיף networking של ה local area connectionוכמובן תשתף אחרי זה את הקבצים שצריך
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים מחבר תודה לכל העוזרים הצלחתי להעביר קבצים דרך הרשת. ואוו זה מהיר! :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.