עבור לתוכן

2600 ו2400 הביקורות הראשונות

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון מבחינה כללית של הביצועים ולא מעבר לזה

פורסם

הכרטיסים האלו לא מאכזבים, אלא ממש זולים! ב100$ (גרסאת הDDR3 המשתלמת ביותר) אפשר לקנות את ה2600XT שיעלה בארץ 100*4.3*1.5=~= 645 שקל, והוא ייתן ביצועים לא רעים למחיר הזה, לא? אולי אני מדמיין... אבל מרכז הענין בכרטיסים הוא כמה שהם זולים. תקנו אותי אם אני טועה.

לא כשה8600GT שחזק מה2600 נמכר בטווח המחירים הזה ואפילו נמוך מכך.

פורסם

על זה אני מדבר כבר חודשיים

יצרניות כרטיסי המסך הגיעו למסקנה שהדרך הכי יעילה למכור יותר כרטיסי HIGH-END הוא פשוט להחליש את את כרטיסי ה MID .

מה ש ATI/NVIDIA אומרות לנו בעצם:

רוצים כרטיס שתומך בדראק10?

רוצים לשחק במשחקים כבדים ?

יש לנו אחלה כרטיס בשבילכם,יעלה לכם בסביבות 300 דולר

עצוב :-\

פורסם

אנשים, זה עדיין לא ניגמר, הכרטיסים האלו יצאו ב-256 BIT וכפולי ליבה וזיכרון, ואז הביצועים יעלו. אבל בכול זאת לדעתי לא כדאי לקנות בדור הנוכחי שום כרטיס מסך כי עדיין לא יצא שום משחק תומך דיירקטס 10 וגם שיצא יהיו לו ביצועים גרועים עם הכרטיסים הנוכחים.

פורסם

וגם המחיר ואז ישתלם כבר לקנות כרטיס high end.

פורסם

אבל בכול זאת לדעתי לא כדאי לקנות בדור הנוכחי שום כרטיס מסך כי עדיין לא יצא שום משחק תומך דיירקטס 10 וגם שיצא יהיו לו ביצועים גרועים עם הכרטיסים הנוכחים.

אפשר קצת להסתכל בכדור הבדולח שאתה מסתכל עליו? אתה תראה, אני (וכל קוני ה"דור הראשון" של כרטיסי הDX10) עוד אצחק על כל מי שאמר לחכות ולחכות ולחכות.

פורסם

באמת ניראה לך שכרטיס מסך שלא מצליח להפעיל משחקי DX9 יפעיל משחק עם DX10?

ניראה לי שהבדיקה של GURU לא נכונה במקרה הזה (או שהיא נכונה והדרייבר דפוק). ההפרש בין 8600GT ל HD2600XT מוגזם.

פורסם
  • מחבר

אולי דרייברים חדשים ישפרו קצת את המצב, כי כרגע 2600XT ממש לא נראה להיט.

הנה כמה ביקורות שחלקן מחזקות את GURU3D:

http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_2600_XT/6

http://www.firingsquad.com/hardware/radeon_hd_2600_performance_preview/page5.asp

לאומת זאת כאן יש שיפור מסוים:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3023&p=5

מה שכן בינתיים, עוד לא הבנתי אם זה כרטיס יותר חלש מ1650XT או יותר חזק מ8600GT...

פורסם

ובכלל כדי להרגע מכל הציפיות מה DX10..

אף אחד עוד לא יודע מה יהיה ואיך יהיה.. ולפי מה שהבנתי, הדמו של לוסט פלאנט,

והתגובות על מצב ה-"DX10" שלו לא תאמו לכל הציפיות. :bash:

סך הכל יהיו אחלה כרטיסים למחשב סלוני. לא יותר.

פורסם

באמת ניראה לך שכרטיס מסך שלא מצליח להפעיל משחקי DX9 יפעיל משחק עם DX10?

ניראה לי שהבדיקה של GURU לא נכונה במקרה הזה (או שהיא נכונה והדרייבר דפוק). ההפרש בין 8600GT ל HD2600XT מוגזם.

יש כבר עשרות ביקורות רצות ברשת וכמו שכבר אמרתי הרקורד של גורו3d ללא רבב.

פורסם

אני מבין תאכזבה מה2600, אבל להאשים שGURU3D לא יודעים לבצע בדיקות... או מרמים... כנראה אתה חי בעולם ששואבים ממנו את הנפט מהאוויר, תקרא טוב טוב ותברר לפני שאתה מעז לעשות חטא שכזה.

אני די סבור שה86XX וה26XX יהיו בדיחה מהלכת לDX10, כזכור עם הכשלון של FX מצד NVIDIA, רק שהFX הפעם הולך יותר על ATI.

ולפעמים באמת ההפרש ביניהם גבוה מדי, טוב מקווה שATI יוציא עוד מיץ מה26XX כי הם בגדר של צחוקים ותו לא.

פורסם

תכלס להריץ משחקים-8800 אחת הגירסאות שלו (כל אחד לפי מה שהוא צריך) בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים