עבור לתוכן

שאלה על סלרקציה במארז !

Featured Replies

פורסם

אוקי עשיתי קצר סדר במארז..

אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים.

עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ?

תודה :):xyxthumbs:

פורסם

כל עוד לא מהודק מדיי לא יגרם לנזק.

מה שחשוב זה שאיפה ששמת את החוטים לא מפריע למאוורר להכניס או להוציא אויר?

פורסם
  • מחבר

לא בכלל לא שמתי אותם ליד ההארד דיסק...

פורסם

וואי אורן תפסיק כבר לחפור בכל שאלה .. בשביל מה אתה שואל אותי במסנג'ר ואז גם פותח דיון על זה ?

וכמו שאמרתי לך - רושמים סירקולצייה מהמילה - CIRCULATION באנגלית שפירושה - מיחזור, מחזוריות וכו'.. ולא סלרקציה..

פורסם

אכן סירקולציה ולא סלרקציה. ;D

פורסם

וואי אורן תפסיק כבר לחפור בכל שאלה .. בשביל מה אתה שואל אותי במסנג'ר ואז גם פותח דיון על זה ?

וכמו שאמרתי לך - רושמים סירקולצייה מהמילה - CIRCULATION באנגלית שפירושה - מיחזור, מחזוריות וכו'.. ולא סלרקציה..

אז אתה עד לצער שלי, שבועיים הוא משגע אותי 14 שעות ביום, יממה קרא לזה איך שאתה רוצה אותם שאלות, אני מביא אותם תשובות והוא עדיין חופר וחופר אני לא יודע מאיפה יש לו כוח, נראה לי אני כבר צריך ללכת לבית משוגעים בגללו, חחח כמו שאמרתי לאורן ארון הקבורה שלו מתחיל להיבנות ממני בברכה של הPHENOM!!!!

פורסם

אם היית כמו מי שהתמונה שלך אולי הוא לא היה מתעסק איתך ;D

פורסם

אם היית כמו מי שהתמונה שלך אולי הוא לא היה מתעסק איתך ;D

חחחח חבל שלא, אני אעשה הכל כדי להיות לפחות להיראות ככה אבל להיות UNDERTAKER לאף אחד אין סיכוי.

פורסם

מספיק מראה כדי להפחיד אותו ;D

ואין מה לעשות לא תהיה UNDERTAKER לעולם ;D

פורסם

מספיק מראה כדי להפחיד אותו ;D

ואין מה לעשות לא תהיה UNDERTAKER לעולם ;D

חח מה שנכון נכון, אבל לא בעיה להוריד מהגב את אורן פשוט אתה שם אותו בIGNORE בMSN או בICQ, והוא יתחיל להציק לעצמו.

פורסם

זה יכול להיות מאוד מעניין בן אדם שנציק לעצמו, משהו כזה :s07: חחח

פורסם

זה יכול להיות מאוד מעניין בן אדם שנציק לעצמו, משהו כזה :s07: חחח

חחחח כן כן זה אורן סמוך עליי שהוא עושה את זה כשאין לו למי להציק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים