פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים כל עוד לא מהודק מדיי לא יגרם לנזק.מה שחשוב זה שאיפה ששמת את החוטים לא מפריע למאוורר להכניס או להוציא אויר?
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים וואי אורן תפסיק כבר לחפור בכל שאלה .. בשביל מה אתה שואל אותי במסנג'ר ואז גם פותח דיון על זה ?וכמו שאמרתי לך - רושמים סירקולצייה מהמילה - CIRCULATION באנגלית שפירושה - מיחזור, מחזוריות וכו'.. ולא סלרקציה..
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים וואי אורן תפסיק כבר לחפור בכל שאלה .. בשביל מה אתה שואל אותי במסנג'ר ואז גם פותח דיון על זה ?וכמו שאמרתי לך - רושמים סירקולצייה מהמילה - CIRCULATION באנגלית שפירושה - מיחזור, מחזוריות וכו'.. ולא סלרקציה..אז אתה עד לצער שלי, שבועיים הוא משגע אותי 14 שעות ביום, יממה קרא לזה איך שאתה רוצה אותם שאלות, אני מביא אותם תשובות והוא עדיין חופר וחופר אני לא יודע מאיפה יש לו כוח, נראה לי אני כבר צריך ללכת לבית משוגעים בגללו, חחח כמו שאמרתי לאורן ארון הקבורה שלו מתחיל להיבנות ממני בברכה של הPHENOM!!!!
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אם היית כמו מי שהתמונה שלך אולי הוא לא היה מתעסק איתך ;Dחחחח חבל שלא, אני אעשה הכל כדי להיות לפחות להיראות ככה אבל להיות UNDERTAKER לאף אחד אין סיכוי.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מספיק מראה כדי להפחיד אותו ;Dואין מה לעשות לא תהיה UNDERTAKER לעולם ;Dחח מה שנכון נכון, אבל לא בעיה להוריד מהגב את אורן פשוט אתה שם אותו בIGNORE בMSN או בICQ, והוא יתחיל להציק לעצמו.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים זה יכול להיות מאוד מעניין בן אדם שנציק לעצמו, משהו כזה חחח חחחח כן כן זה אורן סמוך עליי שהוא עושה את זה כשאין לו למי להציק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.