עבור לתוכן

בעיה , המחשב עושה ריסט כול כמה זמן

Featured Replies

פורסם

שלום , יש לי מחשב ישן :

P4 1.4GHZ

256RAM

ATI 9550

עכשיו בזמן האחרון בסביבות החודש המחשב עושה לי ריסטים פיתאמים בלי שום הודעה לפני זה פשוט פיתאום ריסט , בדקתי מעלות של המעבד בערך לפני ריסט וראיתי שהם בערך על 50 שזה בסדר יחסית , טוב ניקיתי אבק סידרתי את החוטים בדקתי שכול המאוררים פועלים .

אבל המחשב בכול זאת מתכבה , ובשבוע האחרון הוא אפילו מתכבה ב-45 מעלות .

וגם עוד בעיה מוזרה כשאני מכניס דיסק שיש בו AUTOPLAY המחשב עושה ריסט (לדוגמא דיסקים מקוריים)

ובדיסקים שאין בהם AUTOPLAY אין בעיות (לדוגמא דיסק מוזיקה צרוב) .

איך אני יכול לתקן את שני הבעיות האלו ? תודה מראש .

פורסם

לא יודע למה, אבל פעם הבאה לפני הריסטרט יהיה לך מסך כחול, תרשום את מספר השגיאה וזה יעזור להבין מה הבעיה.

בכול מקרה, תמשיך הלאה עם המדריך, יש שם עוד אופציות.

פורסם
  • מחבר

לא יודע למה, אבל פעם הבאה לפני הריסטרט יהיה לך מסך כחול, תרשום את מספר השגיאה וזה יעזור להבין מה הבעיה.

בכול מקרה, תמשיך הלאה עם המדריך, יש שם עוד אופציות.

הלכתי לפי המדריך בדקתי זיכרונות בדקתי שהכול מחובר כמו שצריך שניתי במחשב שלי את מה שהייתי צריך לעשות ואז אחרי איזה חצי שעה ריסט בלי שום מסך כחול .[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 17:25:58

אמרו לי שזאת בעיה בזכרונות ואמרו לי לעלות טיפה את המתח שלהם עכשיו באמת ראיתי שהזכרונות חמים בטרוף

אבל אין לי חיישן אז לא יודע כמה מעלות וגם יש לי לוח אם של אינטל וכפי שאני יודע וכפי שבדקתי אני לא יכול לשנות שם כלום שקשור למיהריות שעון או למתחים

פורסם

קודם כל אם אתה לא מבין עדיף שלא תשחק ברמת המתחים של הרכיבים על המחשב שלא תשרוף אותם ואז באמת יהיה חבל.

ראיתי את מפרט המחשב שלך ואתה רושם שם שיש לך כרטיס חדש מהסדרה של NVIDIA ובנוסף אתה רושם שיש לך ספק כח של 400W

הבעיה שאתה הורג את הספק!!!!! ספק של 400W לא יכול לעמוד בעומס של מחשב עם מפרט כמו שרשמת תחליף לספק חזק יותר

שיהיה בהצלחה!!![br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 00:51:54

סליחה התגובה הקודמת לא הייתה מיועדת אליך
פורסם
  • מחבר

קודם כל אם אתה לא מבין עדיף שלא תשחק ברמת המתחים של הרכיבים על המחשב שלא תשרוף אותם ואז באמת יהיה חבל.

ראיתי את מפרט המחשב שלך ואתה רושם שם שיש לך כרטיס חדש מהסדרה של NVIDIA ובנוסף אתה רושם שיש לך ספק כח של 400W

הבעיה שאתה הורג את הספק!!!!! ספק של 400W לא יכול לעמוד בעומס של מחשב עם מפרט כמו שרשמת תחליף לספק חזק יותר

שיהיה בהצלחה!!![br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 00:51:54

סליחה התגובה הקודמת לא הייתה מיועדת אליך

טוב אחי לא רשמתי מפרט אולי ראיתי של מישהו אחר בקיצור הזזתי מאוורר אחד שהיה מול הזיכרונות עכשיו עשיתי בדקיתה ב-

MemTest

ולא כמו לפני זה הגעתי ל-500 אחוז בלי שגיאות ופשוט ביטלתי את התוכנה (לפני זה המחשב עשה ריטס בתחילת הסריקה)

ניראה לי הבעיה תוקנה תודה לעוזרים

פורסם

אני שמח שהסתדרה הבעיה אבל כמו שרשמתי בסוף ההודעה התבלבלתי וההודעה הזאת לא הייתה מכוונת אליך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים