פורסם 2007 ביוני 2818 שנים לא יודע מה קורה כאן > חושב שזה היתחיל כשניסיתי להסיר את הדיסק קיפר שלי > והייתה באמצע הפסקת חשמלאז זה לא ממש הסיר(כניראה) טובואת התיקיות מחקתי ידנית אני מתאר את זה >> לא כי אני יודע שזה קשור בודאות > פשוט אני כבר לא יודע היכן לחפשבדקתי וירוסים> ואין לי כלום!!חוץ מיזה הרבה מאוד תופעות לואי > המחשב הישתגע1. לא מצליח ליפתוח מצגות PP של יותר מ 5 דפים2. לא מזהה מדפסות > לא דרך הוורד ולא דרך קונטרול פאנל3. וכאמור אני לא יכול לעמוןד על קובץ ולילחוץ לחיצה ימנית כדי שיפתח לי תפריט ( מחיקה שליחה וכו') אם אני סתם עומד על הדסקטופ - כן קופץ תפריט לחיצה ימניתהמחשב לא איטי אלא רגיל > ויש לי אינטרנט ומיילים בצורה תקינה!יודע שזה נישמע מסובך....אבל אני כבר ממש מיואשמחפש איזה "חדשה מרעישה" שזה קרה כבר למישהו ?שיודע איך לצאת מיזה?THX
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר ניסיתי לעשות שיחזור מערכת > אני כבר אחרי!איך עושים סריקת דיסק ? כנגד טעויות ? ( יש לי XP פרופשיונאל)
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים יש לך או את הניקוי דיסק שנמצא בהתחל תוכניות עזרים כלי מערכת ואז ניקוי דיסק או לחצן ימני על כונן סי אז ניקוי דיסק.או האופציה השניה שנראה לי שזה מה שאתה מחפש chkdsk- לחצן ימני על כונן סי- כלים ואז בדיקת דיסק
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים הדבר הכי טוב לעשות זה להתקין את הדיסק קיפר להפעיל את המחשב מחדש ואז להסיר אותו בצורה מסודרת מכיוון שכשמחקת פשוט את התיקייה עם התוכנה נשארו חלקים ממנה ברג'סטרי שעלולים להפריע לתפקוד הרגיל והתקין של המחשבשיהיה בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.