פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אני נכנס למנהל התקנים ויש לי איקס כזה עם ההודעה הבאה: '>http://www.2send.us/"] מה עושים כדי שזה יציג לי את מנהל ההתקנים ושאני יוכל להתקין כבר את הדריבר לכ. מסך?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר תעזרו לי בבקשה זה דחוף אני לא יכול לעבוד ככה המסך מרצד בגלל שלא התקנתי דריבר לvoodoo 3
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים תנסה ללחוץ קליק ימני על המחשב שלי וניהול בחלון שיפתח לך תנסה להגיע למנהל ההתקנים אם לא הולך תנסה בדיקה של וירוסים וספייווארים אם עדיין לא הולך תנסה בדיקה של שגיאות בדיסק הקשיח דרך קליק ימני על הדיסק הקשיח שלך מאפיינים תעבור ללשונית כלים ואתה כבר תראה את זהשיהיה בהצלחה!!!
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר ניסיתי מה ששאמרת ושום דבר לא עוזר אני לא מבין למה אני לא רואה את מנהל ההתקנים פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה הזאת שאני נכנס למנהל התקנים עם איקס אדום.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים תנסה לעשות תיקון למערכת ההפעלה שלך זה אותו הדבר כמו תהליך ההתקנה רק שבמקום התקנה אתה בוחר תיקון
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים במידה ואתה עושה מה שהמליצו לך מעליי אני ממליץ לך לגבות את החומר שיש לך לפני שאתה מתחיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.