פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים יש לי מאוורר על השבב הצפוני שכבר ממש התחיל להרעיש ולהסתובב באיטיות.איפה משיגים מאווררים כאלה קטנים והאם זה בטוח להוריד אותו או סתם לנתק אותו מהזרם?
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אתה יכול לנתק אותו.המאווררים האלה כמעט ולא עוזרים לקרר את הצי'פסט, הם במרבית הפעמים רק לקישוט.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים הוא בטח רועד לא?!, וכתוצאה מכך הוא איטיטיפ שלי: תנסה לנגנד לו את החלק המסתובב ודחף אותו יכול להיות שתחזק אותואתה יכול לנתק אותו סה"כ הוא מוריד רק מעלה עד מעלה וחצי
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים לוחות של Gigabyteאיזה הפתעההמאוררים שם עושים לא מעט בעיותבדרך כלל זה בגלל שהוא פוגע בגריל או שהוא לא מחוזק מספיק
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים גם לי יש את הבעיה, אני עם MSI.נראה לי שאני ישאיר אותו, אני לא רוצה לדפוק משהו בגלל זה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר לא יודע זה נראה לי די טיפשי שהם שמים מאוורר זבל על השבב כשהם יכולים להחליפו באיציק קצת יותר גדול.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ את זה, אבל אני צריך לדעת אם התשובות שלכם מתאימות ללוח שלי שהוא ללא שבב של via אלא שבב ישן של AMD שהוא 761, אני לא בטוח אם שבב זה מייצר יותר חום ואם חובה להריץ אותו עם מאוורר.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים אל תצטער ואל תקפיץ! פעם הבאה הדיוןם ינעל ללא אזהרה. הקפצה נוגדת את חוקי הפורום.כל רכיב מתחמם ותמיד עדיף שהוא יקורר.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר אז מה אתה מצפה, שאני אפתח ת'ראד חדש שלם לנושא הזה??והתשובה שלך, אגב היא אווילית ולגמרי לא עניינית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.