פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אז ככה לא מצאתי עכברים טובים כל כך לשמאליים או ליתר דיוק מצאתי עכברים פשוטים שמתאימים לשני הסוגים..אז יש לי 2 שאלות..אין עכבר לגיימר מותאם לשמאליים?אם יש האם בבקשה אפשר המלצה?אם אין אני אסתפק גם בזה שמתאים לשניהם.תודה, UnDer.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר מצאתי תמונה ובו מראים עכבר הפונה לכיוון ימין אז הוא שמאליי?(העכבר הכי שמאלי) איזה עכבר זה?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מצאתי תמונה ובו מראים עכבר הפונה לכיוון ימין אז הוא שמאליי?(העכבר הכי שמאלי) איזה עכבר זה? שמאלי , אם יד ימין העכבר הזה יהיה ממש לא נוח
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר מן הסתם אני מחפש עכבר שמאלי..אז רק אם אפשר לדעת איזה דגם זה והאם או מתאים לגיימר?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים זה בהחלט MX1000אבל דגם של ימניים (בצידו השמאלי יש שקע גדול לאגודל שלא רואים מהתמונה)אני לא בטוח שיש גם דגם לשמאליים (אני שמאלי שערק לימין)
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר אבל העכבר השמאלי בתמונה פונה לצד ימין איך הוא יכול להיות דגם של ימניים?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר אז עכשיו אני שואל.. האם יש עכבר כזה שהוא סימטרי או כל עכבר אחר שמותאם לגיימרים שמאליים?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים יש את הMX610 שהוא עכבר לייזר טוב ונוח שמותאם לשמאליים אבל פחות מותאם למשחקים, למרות שאולי זה לא כזה נורא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.