פורסם 2007 ביוני 2818 שנים m.l במקומך הייתי שם מגה ספרינט לשם ברגע שהייתי קורא את ההודעה ומקצר את הזמן מ 4 דקות עד 1 ואם יש שם הייתי פותח טארד ומתלהב מהכפתור הזה כאילו אין לי מחר טוב אני גר בנצרת עילית .. בנצרת (לא נצרת עילית) יש בערך מיליון סדנאות כאלה ... יש מצב אני אקפוץ לשם איזה פעם
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אתה לא רציני!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גר ב-ד-י-ו-ק 4 דקות מהסדנא הזאת....זה אשכרה פה מעבר לכביש+4דקות הליכה..חחחחחח פשוט לא חשבתי לחפש שם....תודה רבה...מצאת אחי?
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני גר באילת, יש מצב אתה מכיר מקום שיש בו את זה? ואם אתה שואל אז אני לא יכול לנסוע לערים "הקרובות" חח..
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני גר באילת, יש מצב אתה מכיר מקום שיש בו את זה? ואם אתה שואל אז אני לא יכול לנסוע לערים "הקרובות" חח..וואלה לא אחי...הסדנא הכי קרובה זה בבאר שבע...Street X.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים איפה הסדנה בבאר שבע נמצאת ? רחוב אם אפשר הסדנה ממוקמת ליד תחנת הקמח, איפה שדוד לוי שם, מול תחנת הדלק תפוז וטאן.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים באשדוד של את TOP RPM נמצאים אחרי צומת נמל באותו בניין איפה שיושב IQPC בפסאז לא רחוק ממוסך האופנועים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.