פורסם 2007 ביוני 2718 שנים http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.htmlאפשר להשיג כזה בארץ, או רק להזמין מאיביי או משהו?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר Niiiiiiiiiiiiiiiiiiice! אני מוכן להתערב שאין ^ מה שגם אני חשבתי כשראיתי אותם... ואני לא מצליח למצוא את סוג הכפתור השני שהם מוכרים (יש ON/OFF ויש Momentary) עברתי על כל החנויות בתל אביב, ויש להם רק כפתורי ON/OFF ???
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אוקיי אני גם רוצה כזה האמת....אני גר באזור רחובות-נס ציונה-ראשון לציון ואפשר גם אשדוד אם יש שם ואין באזורים שציינתי....אז תן גם לי מקום שאפשר לפנות אליו אם אתה מכיר
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר אני גר ברמלה (אני בספק שיש כאן משהו כזה ) אבל אני תמיד יכול להגיע למקומות קצת יותר רחוקים. ^^ אזור ראשון יהיה בסדר..
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אתה לא רציני!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גר ב-ד-י-ו-ק 4 דקות מהסדנא הזאת....זה אשכרה פה מעבר לכביש+4דקות הליכה..חחחחחח פשוט לא חשבתי לחפש שם....תודה רבה...
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים יש משהו בקריות?לא נראה לי, אבל בעקרון זה כפתור רגיל, רק יש לו כיסוי אחר...
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אחי יש לי כזה אחד בבית מהשירות הצבאי.אני יגע הביתה ואבדוק אם הוא עדיין אצלי. אם כן תקבל מתנה.ואני גם מרמלה, אז אל תקנה בינתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.