עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מקרן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה ואני מקווה להשתלב :)

אממ יש לי בערך 10000 שקלים ואני רוצה לקנות מקרן אני לא הכי מבין אבל אני לא רוצה מקרן מצגות אלא לוידאו[אבל לא חשוב לי ממש ממש איכותי סתם לDVD פה ושם ולWII] למישהו יש המלצות?

איך אני אדע שאני אבחר אם זה מקרן למצגות או מקרן לוידאו?

מה אתם אומרים על זה:

http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=173_4

או:

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LT25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=82&aff=Zap〈=he

תודה רבה מראש ::)

פורסם

הייתי הולך על המקרן הראשון.

התענינתי די הרבה במקרנים לפני שקניתי את שלי, בסוף בחרתי VP 6321 של HP, תריץ חיפוש בגוגל אם אתה רוצה...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אממ מה נראה לך עדיף המקרן הראשון או הHP?

ושמעתי שמבקרני DLP יש איזשהי בעיה שלא אצל כולם אבל צריך לראות את המקרן קודם איך הוא פועל זה נכון מה זה?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 16:46:35

לעוד מישהו יש המלצות?אני רוצה לקנות אותו השבוע/שבוע הבא...

תודה :P

פורסם

אני ממליץ שתקרא את החוקים ושלא תקפיץ דיונים.

פורסם
  • מחבר

אה אני מצטער אבל זה נחשב הקפצה עם יש לי עוד שאלה וזה לא עבר אפילו דף?

אממ מצאתי את המקרן הזה:

http://www.projector.co.il/Product.asp?Pid=EMP-TW600&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1

הוא LCD ויש לו ניגודיות של 1:5000 שכל השאר ראיתי בLCD הרבה פחות מה אתם חושבים עליו?תודה רבה מראש ומצטער אם עברתי על איזשהו חוק

פורסם

לא, הקפצה זה כשאתה מפרסם הודעה חסרת תוכן קשור [שאלה, עדכון] שכל מטרתה להביא את הדיון לראש העמוד. כמו ההודעה מעל ההודעה בה ביקשתי שתפסיק.

פורסם

מקרן ב-10,000 שקל זה לא משהו שאתה קונה מהאינטרנט בלי שראית את הדגם הספציפי במציאות, ואהבת.

לך לחנות האהובה עליך, תשווה כמה דגמים של מקרנים באותו תקציב (אגב, ה-HP שהזכרת קודם גרוע), ותבחר את זה שנראה לך הכי טוב.

אין בעיה שאח"כ תקנה אותו באינטרנט מהחנות הזולה ביותר ולא בהכרח מהחנות שבא ראית אותו, אבל חשוב שתדע קודם כל מה אתה קונה ולא תזמין חתול בשק..

פורסם

אגב, ה-HP שהזכרת קודם גרוע

ה HP שאני הזכרתי??

למה אתה חושב כך?

דרך אגב המטרה של הקנייה הייתה לקנות את המקרן הזול ביותר שהוא DLP וגם בעל רזלוציה טיבעית של לפחות 1024X768 ה HP היה

נחמד אז הלכתי עליו... (7000 ש"ח)

פורסם

ה HP שאני הזכרתי??

למה אתה חושב כך?

כי ראיתי אותו בפעולה, והוא גרוע (כמובן, יחסית לאחרים. הכל יחסי).

אני קניתי את ה-Infocus X1 באותה תקופה שה-HP הנ"ל היה "להיט" במכרזים פומביים באינטרנט.. הבדל של שנות אור ממש.

דרך אגב המטרה של הקנייה הייתה לקנות את המקרן הזול ביותר שהוא DLP וגם בעל רזלוציה טיבעית של לפחות 1024X768

וזאת בדיוק הבעיה. שאתה מסתמך את נתונים טכניים שלא אומרים כלום.

אני לא יודע בן כמה אתה ואם יצא לך כבר לנהוג בכמה רכבים בחיים, אבל - היית קונה רכב רק על סמך הנתונים הטכניים של המנוע שלו ?

או לחלופין - מצלמה דגיטלית רק על סמך "כמות המגה-פיקסל שלה" ?

פורסם

טוב אני מניח שאתה צודק, אבל השאלה היא האם הייתי יכול למצוא מקרן טוב יותר באותו הסכום?

פורסם

אם אני לא טועה (ואני מדבר על מחירים של לפני הורדת מס הקניה.. הפסדתי איזה 2,000 שקל בגלל חוסר סבלנות של חודש), ה-X1 עלה לי 9,000 ש"ח בזמן ש"מקרני המכרזים" (HP, NEC, כל אלה..) עלו משהו באיזור ה-7,500-8,000..

לדעתי, ההבדל היה בהחלט שווה את זה..

ועדיין.. ה-X1 משמש אותי בהצלחה מרובה.

בכל אופן,

אפילו שבאותה תקופה היה קונצנזיוס על ה-X1, וכולם הסכימו שהוא ה-best value, עדיין הנקודה הכי חשובה היא: לך לראות בעצמך ותעשה השוואה בעיניים שלך, כי רק זה מה שקובע בסופו של דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים