עבור לתוכן

הסאב החדש מרעיד את הבית =\

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי סאב וופר חדש, מהאתר הזה:

http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=159&ArticleID=136

זה המוצר המקורי, נקנה במכירה קבוצתית.

אחלה של דבר.

אחרי כיוון מאסיבי הגעתי לתוצאות רצויות.

הבעייה זה כשאני מגביר את העוצמה, הארונות רועדים, המסך קופץ, אני שומע את הארונות במטבח עושים רעשים, המארז מתחיל לזמזם..ועוד דברים חמודים.

יש דרך למנוע את זה חוץ מלהוריד עוצמה?

פורסם

יש מעין סלוטייפ עבה ורך שנמכר בגלילים גדולים... הכי פשוט להדביק חתיכות של כמה ס"מ על כל דלת וכל דבר שמרעיש...

פורסם

אם כל הבית רועד, אז או שתחליש את הסאב, או שתחליף את הבית. הפיתרון של IG יעבוד, אבל זה לא הכי יפה, וזה ידרוש לכסות חצי מהבית מה שנראה לי לא פרקטי בכלל.

Anatoli.

פורסם

תבדוק קודם כל שהסאב עומד ישר וגם אם כן וגם אם לא שים מתחתיו חתיכות קרטון או ספוג.

פורסם

אם כל הבית רועד, אז או שתחליש את הסאב, או שתחליף את הבית. הפיתרון של IG יעבוד, אבל זה לא הכי יפה, וזה ידרוש לכסות חצי מהבית מה שנראה לי לא פרקטי בכלל.

Anatoli.

למה לא פרקטי?

פס בעובי מ"מ (אולי 1.5 מ"מ), בגודל של 3X1.5 ס"מ, בין כל דלת למשקוף (גם של ארונות...) או בין דלת לדלת זה לא כזה נורא...

ואם תדביק בצורה אחידה זה גם לא יראה כאילו הבית מכוסה סלוטייפ.

זה זול, וצריך להחליף אולי פעם בחצי שנה (ורוי לשטוף את המשטח שעליו מדביקים לפני ההדבקה...)

מניסיון ;)

פורסם

זה גם אצלי ככה, וזה בדיוק מה שאני עשיתי בדלת של החדר שלי.

ועל הסאב: ג'נרי, לא ?

יש חברה אמיתית כזאת לרסיברים וכד', אבל דבר כמו הסאב הזה לא קיים בליין המוצרים באתר שלהם, ובכל מקרה לא נראה לי שיש קשר לחברה.

פורסם
  • מחבר

**סליחה על ההקפצה...חזרתי לבסיס ולא היה לי זמן להגיב לנושא מאז**

עדכון:

שמתי גומיות ברגליים של הסאב, ושמתי אותו במקום אחר בחדר. יש לציין שכל הבעיות נפתרו משום מה.

המארז כבר לא מזמזם, הסאב לא זז מהמקום שלו כאשר אני שם עוצמה גבוהה, והארונות לא עושים יותר מדיי רעשים בסרטים עטירי בומים :)

ועל הסאב: ג'נרי, לא ?

יש חברה אמיתית כזאת לרסיברים וכד', אבל דבר כמו הסאב הזה לא קיים בליין המוצרים באתר שלהם, ובכל מקרה לא נראה לי שיש קשר לחברה.

יש מצב שזה באמת ג'נרי? איך אני יכול לבדוק?

הסאב עצמו 10 אינץ', עם מגבר ("אקטיבי") יורד לתדרים מאוד נמוכים, שיפור עצום מהסאב ה7 אינץ' הקודם שלי,

עלה 500 ש"ח.

וד"א גם אני לא מצאתי את הדגם הזה באתר הרשמי של החברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים