פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אני מבקש, אקט התלייה מהבייצים זה רעיון מקורי שלי- פעם הבאה תן קרדיט. אגב, שידרוג של הרעיון זה להרביץ לתלוי מהבייצים עם קרש (כמו פנייאטה), עד שיקרע השק- אפשר להוסיף לקרש מסמר קטן (לא יותר מ2 ס"מ), רצוי חלוד. איזה הזוי... אם היית אחראי פורום, לפורום היו קוראים גיימר... מה קשור גיימר?! לפחות תגיד משהו שקשור, אתה מדבר לאוויר. נולד להרוג תחזור בבקשה לחזר אחרי זאתי מהכתה שלך ותחסוך מאיתנו את הנבערות שלך. בתודה, הצוות ואתה סתום ת'פה! בתודה "הצוות" חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מה קשור גיימר?! לפחות תגיד משהו שקשור, אתה מדבר לאוויר. ואתה סתום ת'פה! בתודה "הצוות" חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי! ולענין. אני לא הבנתי אבל מה הם רוצים, הם מאשימים את המנהיגים ש"כבשו" את השטחים ב67? אז מה הם רצו? שנשאר מדינה מטר על מטר? תאמינו לי, אם היינו "כובשים" את צפון ת"א הם לא היו אומרים כלום.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים ואתה מקבל אזהרה.... זה שכתבת ל"עניין" בסוף לא ממש משנה לי..זאת אזהרה ראשונה שלך, בשלישית תורחק/תושתק. תתחדש.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מה אתם רוצים :s05: הם יכולים לפתוח משרד פרסום ולעשות מיליונים, השמאל הרדיקאלי ידוע ביכולת השיווק שלו.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני פשוט לא מבין אנשים כאלה לפעמים, הם עשו צבא בכלל? כמו שמישהו אמר פה קודם שילכו באמת לחיות בגבול עם הקסאמים ואז ניראה אותם.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני בטענה, ששטחים כבושים צריכים להחזיר לערבים אבל תו לא!אם זה השטח שלהם תחזיר להם, זה לא יפה לנצל שטחים שלא שלך, אבל אם הם רוצים עוד שטחים שלא שלהם אז כבר יש פה את האישור לדפוק להם כדור בראש.קודם שהאמריקאים יחזירו את השטחים שהם גזלו במשך מאות שנים מה"אינדיאנים"ואז נדבר.אנחנו לא חייבים שום דבר לאף אחד, גם לא תמורת ה"שלום" הזה שכביכול הפלשתינאים רוצים.גם ככה אנחנו עושים עם השטחים שלנו הרבה יותר ממה שהם אי פעם יכלו לעשות פה, אז מה זה משנה?לפחות בנינו כאן דמוקרטיה בלב המדינות הכי חשוכות ובורות בעולם(מצרים, סוריה, עיראק וכו').הם לעומת זאת חוץ מלפתוח עלינו עיניים ולהיות בעלי מנטליות של שודדים לא פחות ולא יותר, לא יודעיםלעשות שום דבר.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מצרים רחוקה מלהיות מדינה "בורה וחשוכה" לגבי השאר זה כבר סיפור אחר. בקשר לסרטון- הדבר הראשון שעבר לי בראש זה להעמיד שם כמה עשרות אנשים שיצעקו "THIS IS ISRAEEEEEEEEEL!" ויבעטו בחזה של כל השמאלנים האלו כמו שליאונידיס בעט באחשוורוש ב "300"
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים נראה לך שבאמת שמתי לב מי זה מי? אין טעם לשים לב לשום דבר חוץ מהקרבות בסרט, זה לא כאילו יש שם עלילה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.