פורסם 2007 ביוני 2718 שנים הפגנה הזויה בת"א תחת הכותרת: "מצדיעות לזיקפה הלאומית! מחזירות את הזיק לזיקפה". לא לבעלי לב חלש או קנאת פין חזקה. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/875217.html http://www.notes.co.il/mati/33553.asp לסרט: http://corky.net/~eran/yossi/Zikpa%20110607%20Forweb.WMV
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים הקטע שהכי אהבתי בסרטון היה שהמפגין השמאלני הזה חטף קנה לחזה "נגד הציונות"- האנשים האלה לא צריכים לחיות במדינה הזאת, אני מציע להעביר אותם לחיות בעזה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים הקטע שהכי אהבתי בסרטון היה שהמפגין השמאלני הזה חטף קנה לחזה "נגד הציונות"- האנשים האלה לא צריכים לחיות במדינה הזאת, אני מציע להעביר אותם לחיות בעזה. דוגרי.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר הקטע שהכי אהבתי בסרטון היה שהמפגין השמאלני הזה חטף קנה לחזה "נגד הציונות"- האנשים האלה לא צריכים לחיות במדינה הזאת, אני מציע להעביר אותם לחיות בעזה. בבקשה, אני לא רוצה להפוך את זה לשרשור פוליטי של "שמאלנים", "ימניים" והאיבה שביניהם. ברור שהאנשים האלו הזויים בכל קנה מידה, אני מתייחס לזה בתור תיאטרון רחוב אבסורדי. יותר חורה לי הניתוק של האנשים האלו משאר העם, המוטיב החוזר של "הבועה" התל-אביבית, והזכרון הקצר לכמות הפיגועים שהיו בתל-אביב, והרגו הרבה יותר מהקסאמים כיום (יהודים, ערבים, תיירים ועובדים זרים כאחד). את האמת חיכיתי להפגנת נגד של קבוצת "הרחם היהודיה" שתסתיים במופע קטקליזמי ענק בפארק הירקון (אל תשכחו להביא בגדים להחלפה ומברשת שיניים) :lol:
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים יאו עד שקלטתי שמדובר בפוליטיקה, חשבתי באמת אנשים עושים מצעד הגאווה בזיקפה.יאו השמאלנים האלה משגעים אותי, אני לא מבין אותם, לא מביןןאני מבין (הרבה) יותר ערבי מחבל שבא להתפוצץ פה ואח"כ הורסים לו את הבית מאשר שמאלנים.אני מת שיצא לי לדבר עם שמאלני אחד ולהבין מה עובר לו בגולגולת.להשפריץ נגד הציונות עלק, בא לי להשפריץ לך את המוח כלבה
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אני אומר להפוך את כל אוהדי ביית"ר לצוות משטרתי לפיזור הפגנות.תוך שבוע כל בעיית השמאלנים נפתרת.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים דוגרי.ממש לא יפה שחיזקת אותו!תתבייש, חוץ מזה אם אני הייתי אחראי פורום הייתי נותן ל-Lev הזה אזהרה שלא יידבר כך לאלה שרוצים שלום.גם אי אפשר להאשים פה את החיילים כי זה עבודתם, אבל אתה לא צריך לחזק דברים כאלה.ובכלל לא הבנתי מה הקטע של הסירטון הזה, מדברים על זיונים, חדירות, שפיכים ופיתאום מלחמת ששת הימים, כאילו מה קשור?!
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מה אתה רוצה טרול?הוא לא אמר שום דבר, לא קילל, לא העליב לא הספים כלום.הוא הביע דעה פולטית נקודה, כאשר בן אדם יורק על חייל ששומר עליו במשך 3 שנים מאפשר לו לשבת בארומה ולשתות קפה ב45 שקל בלי להתפוץ מגיע לו להתלות מהבייצים.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אני מבקש, אקט התלייה מהבייצים זה רעיון מקורי שלי- פעם הבאה תן קרדיט. אגב, שידרוג של הרעיון זה להרביץ לתלוי מהבייצים עם קרש (כמו פנייאטה), עד שיקרע השק- אפשר להוסיף לקרש מסמר קטן (לא יותר מ2 ס"מ), רצוי חלוד. אם אני הייתי אחראי פורום איזה הזוי... אם היית אחראי פורום, לפורום היו קוראים גיימר...
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים ממש לא יפה שחיזקת אותו!תתבייש' date=' חוץ מזה אם אני הייתי אחראי פורום הייתי נותן ל-Lev הזה אזהרה שלא יידבר כך לאלה שרוצים שלום.גם אי אפשר להאשים פה את החיילים כי זה עבודתם, אבל אתה לא צריך לחזק דברים כאלה.ובכלל לא הבנתי מה הקטע של הסירטון הזה, מדברים על זיונים, חדירות, שפיכים ופיתאום מלחמת ששת הימים, כאילו מה קשור?![/quote']מה?הם לא רוצים שלום... הם רוצים מדינה דו לאומית...תראה, עקרונית ברגע שקמה מדינת ישראל הציונות הקלאסית מתה, היא עשתה את תפקידה ההיסטורי. לפי איך שאני רואה את זה הציונות התחלפה בפטריוטויזם ואהבת המולדת, ככה אני חונכתי, על אהבת הארץ (וציונות), אבל מה שהאנשים האלה עושים הם מנסים להרוס גם את הבניין הרעוע שנבנה כאן בארץ ישראל מדינת היהודים היא מדינת ישראל (למען הסר ספק, יהודי מבחינתי, אלו גם כאלה שלאו דווקא יהודים שלמים לפי ההלכה). כואב לי כל פעם שאני רואה את אותם אנשים נלחמים בחיילים למעשה לא אכפת להם מהארץ אכפת להם מהפלסטינים ותו לא.וזה מה שמעציב, ממתי העם האויב קודם לעם שלך?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אני בטענה, ששטחים כבושים צריכים להחזיר לערבים אבל תו לא!אם זה השטח שלהם תחזיר להם, זה לא יפה לנצל שטחים שלא שלך, אבל אם הם רוצים עוד שטחים שלא שלהם אז כבר יש פה את האישור לדפוק להם כדור בראש.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים כבר 150 שנה שלא מצליחים לקבוע מה שטח כבוש ומה לא, ואתה חושב שיש לך את הפתרון?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אם היית אחראי פורום, לפורום היו קוראים גיימר... :lol: אם זה השטח שלהם תחזיר להם, זה לא יפה לנצל שטחים שלא שלך :lol: חחחחחחחחחחחחחח אתה נשמע כמו איזו מורה חחח אתה הילד הכי הזוי EVER
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים נולד להרוג תחזור בבקשה לחזר אחרי זאתי מהכתה שלך ותחסוך מאיתנו את הנבערות שלך.בתודה, הצוות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.