פורסם 2007 ביוני 2718 שנים תסתכלו על זה , ככה הויסטה הייתה אמורה להיראות. ואחרי השוואה לזה היא די עלובה
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אחחח לונגהורן לונגהורן...מצידי שמייקרוסופט יפשטו תרגל רק שיוציאו את לונגהורן כמו שהם רצו בהתחלה--הרעיון היה כל כך טוב סוף סוף הם רצו לשבור את שגרת הווינדוס וכל זה הם באמת רצו לעשות משהו חדשני... אבל אז הם קיבלו רגליים קרות והחליטו למחזר את הרעיון הישן שעבד בXP ולהקטין את זמן הפיתוח...ויסטא זה לא רק שינוי שם הם שינו את כל הרעיון...עזוב אותך ויסטא/וינה/ונצואלה ושיט אחר אני רוצה את הלונגהורן שלי
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מתי תצא הפרסום הראשונה לוינה? אני חושב שהיא תהיה לונגהורן משודרגת!ועכשיו אני מבין למה הם אמרו ש MS מעתיקה מ APPLE. זה נראה ממש כמו MAC OS X.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מתי תצא הפרסום הראשונה לוינה? אני חושב שהיא תהיה לונגהורן משודרגת!ועכשיו אני מבין למה הם אמרו ש MS מעתיקה מ APPLE. זה נראה ממש כמו MAC OS X.נראה כמו MAC OSX?אתה על קראק או משהו? --עזוב את וינה לונגהורן כבר לא תהיה יותר הכל מעכשיו יהיה עיסה משודרגת של ויסטא כמו שXP זה עיסה משודרגת מבוססת NT
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים ויסטה בכלל לא דומה ל MAC OS X, אבל לונגהורן כן!ככל הידוע לי אני לא על קראק, אבל אולי מהלו לי משהו במשקה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים ישמע לכם מצחיק אבל אני עם סקין של לונגהורן ותפריט התחל של לונגהורן ואני מאד אוהב את זה לעומת XP.יותר ויותר חדשני.ניסיתי ויסטה וזה לא אותו דבר.אגב לונגהורן נחשבת בטא לכן לעבוד איתה זה סיכון מסויים לכן מי שרוצה חדשנות עדיף להתפשר וללכת על ויסטה.אבל שוב אני עובד עם XP עם סקין אם יכולתי להשיג את מה שהיה בסרטון בהחלט הייתי משדרג.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים לכל מתענייני הסקין זו חבילת תוכנה שמצאתי באמיול.שוקלת 20 מגה ואפשר לחפש גם בגוגל.ניתן להגדיר מה שרוצים שם החבילה הוא longhorn transformation Pack 10.1 ונה גם אתר ישיר להורדה http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Longhorn-Transformation-Pack-To-the-Ultimate-Transforming.shtml שימו לב התוכנה עושה השתלטות על המערכת ומתריעה על זה לא להבהל.היא רק יושבת על הקבצי מערכת של חלונות. תהנו :xyxthumbs:
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אני לא מבין מה הפחד הגדול מויסטה אני יושב על ויסטה והיא בסדר גמור נכון זה לא שמים וארץ מי XP ולמעשה זה יותר כמו XP מעוצב יותר אם תוספת של DX10 לעתיד ותאמת חוץ מבעיות מאוד קטנות שהיו לי ולקיחת יותר משבים אין לי בעיות אבל גם ככה המחשב שלי לא בנוי למשחקים כבדים ובמחשב העתידי החומרה תיהיה מספיק חזקה שמה שויסטה תיקח לא ישפיע כל כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.