פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים שניהם אותו הדבר, שניהם משתמשים בצ'יפים WINBOND BH5, ככה שזה בעצם אותו זכרון רק ש-Corsair שמו עליו היטסינקנחושת שבכל מקרה לא עושה כלום.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים כמו כן, בנוסף לכך הזכרונות של corsair עברו בדיקה שמאשרת שהם אכן מיועדים לביצועים.אך למעשה ה"בדיקת איכות" הזו לא שווה הרבה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מה זאת אומרת איזה CL2 זה הווינבונד ואיזה זה הקורסאיר, אין כזה דבר, ה-Winbond עד כמה שאני יודע הוא CL2.5אבל יכול להיות שהוא 2, ה-Corsair בטוח 2, אבל בכל מקרה אפשר לשנות את זה בביוס ל-2, זה מעמיס יותר על הזכרוןאז עם אתה רוצה ממש ממש את ה-2 אז לדעתי תקנה כבר 2 כי עם מתוכנן OC ואתה תוריד מ-2.5 ל-2הזכרון יכביד על עצמו יותר מידי ולא כדאי ואז עוד תוסיף עליו את ה-OC והוא לא יחזיק בעומס.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים לא ממש, זה טוב בעיקר לאוורקלוקרים כבדים מאוד, למשחקים זה יוסיף 2 פרימים נראה לי, או שזה בכלל לא משפיע.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים לא משפיע??? משפיע מאוד על הביצועים של הזיכרון. למשל, זיכרון SDRAM CL2 במהירות 100 מגהרץ נותן תוצאות טובות יותר ברוב האפליקציות מאשר זיכרון SDRAM CL3 במהירות 133 מגהרץ.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אז לא.............................. במשחקים אין כמעט הבדל, זה טוב בעיקר ל-OC.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם.התזמונים מאד משפיעים במשחקים. זכרון מאד חשוב למשחקים ותזמוני הזכרון מאד חשובים לביצועים. לכן תזמוני זכרון טובים עוזרים!
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר אחד אומר כן השני אומר לא הבנתי שזה כן מספק עוד ביצועים אבל האם משהו באמת עקרוני או סתם משהו שבאמת הוא לא חשבו ולא מרגישים אותו?
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים כל עוד הפריים ריט מעל 50 אתה גם ככה לא תשים לב...תיקח את הווינבונד בשקט נפשי מוחלט ותריץ אותם על תזמונים מקסימליים. (אצלי הם עובדים על תיזמונים מקסימליים במהירות 400)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.