עבור לתוכן

האם יש הבדל בין זכרונות של corsair לבין winbound?

Featured Replies

פורסם

כמו שהנושא אומר האם יש הבדל חוץ מהo\c או ששניהם אותו דבר?

תודה מראש ;D

פורסם

שניהם אותו הדבר, שניהם משתמשים בצ'יפים WINBOND BH5, ככה שזה בעצם אותו זכרון רק ש-Corsair שמו עליו היטסינק

נחושת שבכל מקרה לא עושה כלום.

פורסם

כמו כן, בנוסף לכך הזכרונות של corsair עברו בדיקה שמאשרת שהם אכן מיועדים לביצועים.

אך למעשה ה"בדיקת איכות" הזו לא שווה הרבה.

פורסם
  • מחבר

איזה 2cl הwinbound ואיזה cl2 הcorsair ? :o

פורסם

מה זאת אומרת איזה CL2 זה הווינבונד ואיזה זה הקורסאיר, אין כזה דבר, ה-Winbond עד כמה שאני יודע הוא CL2.5

אבל יכול להיות שהוא 2, ה-Corsair בטוח 2, אבל בכל מקרה אפשר לשנות את זה בביוס ל-2, זה מעמיס יותר על הזכרון

אז עם אתה רוצה ממש ממש את ה-2 אז לדעתי תקנה כבר 2 כי עם מתוכנן OC ואתה תוריד מ-2.5 ל-2

הזכרון יכביד על עצמו יותר מידי ולא כדאי ואז עוד תוסיף עליו את ה-OC והוא לא יחזיק בעומס.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה אם זה 2.5 או 2.0?

פורסם

זמני גישה טובים יותר, אבל עזוב תיקח את ה-Winbond בעיניים עצומות.

פורסם
  • מחבר

זה יוסיף הרבה לביצועים של המחשב או למשחקים?

פורסם

לא ממש, זה טוב בעיקר לאוורקלוקרים כבדים מאוד, למשחקים זה יוסיף 2 פרימים נראה לי, או שזה בכלל לא משפיע.

פורסם

לא משפיע??? משפיע מאוד על הביצועים של הזיכרון. למשל, זיכרון SDRAM CL2 במהירות 100 מגהרץ נותן תוצאות טובות יותר ברוב האפליקציות מאשר זיכרון SDRAM CL3 במהירות 133 מגהרץ.

פורסם
  • מחבר

אז זה משפיע או לא? >:( אני כבר מבולבל

פורסם

אז לא.............................. במשחקים אין כמעט הבדל, זה טוב בעיקר ל-OC.

פורסם

אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם.

התזמונים מאד משפיעים במשחקים.

זכרון מאד חשוב למשחקים ותזמוני הזכרון מאד חשובים לביצועים. לכן תזמוני זכרון טובים עוזרים!

פורסם
  • מחבר

אחד אומר כן השני אומר לא :(

הבנתי שזה כן מספק עוד ביצועים אבל האם משהו באמת עקרוני או סתם משהו שבאמת הוא לא חשבו ולא מרגישים אותו?

פורסם

כל עוד הפריים ריט מעל 50 אתה גם ככה לא תשים לב...

תיקח את הווינבונד בשקט נפשי מוחלט ותריץ אותם על תזמונים מקסימליים. (אצלי הם עובדים על תיזמונים מקסימליים במהירות 400)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים