עבור לתוכן

נערך: מספר שאלות על הCHAKRA

Featured Replies

פורסם

ag43, תנסה לברר אם הצ'קרה שהצעתי מכניס את הGTX נראה לי שהוא אפשרות טובה. רק קח בחשבון שיש לו רק 3 תאים של 3.5" פנימיים ועוד שניים חיצוניים.

פורסם
  • מחבר

עריכה: הצקרה נראה מתאים לי יש לי רק מספר שאלות:

1. האם באמת הוא מתאים ל8800GTX? ראיתי בפורום אחד ברשת שכן אבל אני רוצה להיות בטוח.

2. האם BIG TYPHOON יכנס? המאוורר הגדול בצד נראה קצת מאיים מבחינה זו.

3. הוא מאוורר יותר מהHUSH?

4. מה הגובה שלו? אני מסתבך עם האינצ'ים.

פורסם

1. אני אנסה לברר.

2. אני בספק.

3. כנראה שלא.

4. 45.5 ס"מ.

פורסם
  • מחבר

לאחר כמה בירורים:

1. חוץ מתשובה שלילית אחת באיזה פורום נידח ראיתי איזה חמישה פורומים רציניים שאומרים שה8800GTX יכנס.

2. הBIG TYPHOON אמור להיכנס בקושי לפי ביקורת שנכתבה בNEW EGG אם יש לזה אימות איפשהו אני אשמח, כרגע

זה המעצור הכי גדול שלי לקנות אותו.

3. עם שני מאווררים שאני מוסיף מקדימה ומאחורה + המאוורר 25CM בדלת של המארז הוא אמור להיות הרבה יותר מאוורר, לא?

4. תודה.

פורסם

למרות מספר המאווררים הלא גדול שלו, הסירקולציה ב - HUSH מצויינת ולכן אני בספק אם צ'קרה יהיה יותר מאוורר.

הייתי מחכה ל - HUSH במקומך (אני לא אוהב מאווררי צד ענקיים).

פורסם
  • מחבר

דווקא למארז הג'נרי שלי דחפתי מאוורר 12 בדלת ומאז הכרטיס מסך שלי עובד בOC מעולה. אני מאמין שהוא יאוורר יותר מהHUSH

(כמובן הוא יהיה רועש יותר)

עריכה - העלילה מסתבכת. עכשיו נזכרתי שיש על הכרטיס מסך שלי קירור evercool turbo 2 שבולט סנטימטר יותר מהBT מה

שדי מחסל לי את האפשרות לCHAKRA (כנראה) אני אשמח אם אחד מבעלי הצקרה יגיב כאן ואוכל לברר זאת.

עריכה 2: מתברר סופית שהצקרה והBT לא הולכים ביחד, חבל כבר הייתי בטוח שאני הולך עליו. נצטרך לחכות לHUSH ולקוות

שהוא מאוורר מספיק (לפני ששמתי בג'נרי שלי מאוורר בדלת הכרטיס מסך היה רותח) ושהקירורים למינהם יכנסו אליו בלי בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים